Abazović odgovorio Markoviću: Crna Gora se brani istinom, uhvaćeni ste kao “Budva”

0

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović poručio je premijeru Dušku Markoviću, da “ako mu je svaka istina kao ona izrečena u njegovom sinoćnjem intervju, onda teško Crnoj Gori”.

Abazović je reagovao na prozivke Markovića u kojima stoji poruka Abazoviću da “ne dozvoli da ga neobaviješteni i neuki saradnici brukaju i pred Crnom Gorom i pred evropskom javnošću”, jer po mišljenju Markovića Abazović nije dobro upućen u projekat izgradnje infektivne klinike KCCG.

URA je ranije podsjetila da je Vlada jos 2019. saopštila da je novac za izgradnju infektivne klinike ranije obezbijeđen iz programa IPA EU i dijelom iz budžeta nakon što je Marković na premijerskom satu saopštio da će prikupljeni novac od donacija NKT-u usmjeriti za izgradnju infektivne klinike.

“Sugerišem premijeru Markoviću a i zainteresovanoj javnosti da u nekoliko klikova na internetu on lično ili njegovi saradnici vide šta je u ime Vlade u februaru 2019. najavljeno oko izgradnje infektivne klinike. Radi pojednostavljenja, a lako je provjeriti, tada je sa zvanične adrese iz Vlade rečeno da je novac za infektivnu i za kliniku za dermatovenerologiju obezbijeđen iz EU programa IPA i državnog budžeta”, kazao je Abazović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.