Abazović DPS-u: “Vi ste navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni”

10

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović je rekao da je sastanku pod Ostrogom prisustvovao “sa velikim zadovoljstvom”.

“I manastir i katedrala i džamija su moja mjesta. Bio sam da razgovaram sa ljudima. Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni. Ja to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima na bilo kom mjestu za koje smatram da treba se obavi neki razgovor obavio sam. Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće. Mislim da je crnogorski parlamenta bio dotakao dno zato i nismo bili u njemu. Ako bude ovaj parlamenta kao u prethodnom sazivu ni vi nemojte dolaziti, ali sam siguran da tako neće biti”, rekao je Bečić i dodao da mu je čast i zadovoljstvo što će Bečić biti predsjednik Skupštine.

10 Comments
 1. HN D komentariše

  Imace Albanci a i Crnogorci velikog sina. Pravi reprezent cojstva, cvrstine, nepokolebljivosti, stabilnosti, karaktera. Pojavio se u pravo vrijeme i nadam se da ce biti dobar primjer novim generacijama.

  109
  9
  1. Црна_Гора komentariše

   DRITAN je ponos Njegoseve Crne Gore Srpske Sparte.
   Brat je mio koje vjere bio..Zivjela SLOBODA.

   68
   6
 2. Vasa komentariše

  Pravo ime dritana?,
  Zna li tko?

  4
  28
  1. Ne seri komentariše

   Fudjman

  2. Кнез Васојевић komentariše

   Које је ваше име уважена ботовска вашко

 3. Catania komentariše

  Pravo im mu je obraz,postenje..ljudskost.cojstvo,hrabrost,mudrost,i sve drugo sto ti nemas a pitas

  49
  5
 4. Vasa komentariše

  E vala si nagzio amfilohicu.

  1
  12
 5. Pantera komentariše

  Dao Bog da budes sledeci premijer ili presjednik Crne Gore,primjer si postenja,obraza i rijeci,primjer si svim vjerama i nacijama,primjer si prave CRNE GORE,zivio nam Dritane Abazovicu

  23
  4
 6. Vasa komentariše

  Kad će drilac da sjaše sa sotonjaru.
  Vala ga kaubojski mamuza.

  2
  7
 7. Vasa komentariše

  Drilaš mandić medu i kneza namrčio u zadnju klupu a amfilohica za kaznu briše ploču.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.