Abazović: DPS je na aparatima, zaboravimo razlike i srušimo režim

1

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, nakon razgovora sa aktivistima na Cetinju poručio je da je sistem pred kolapsom i da se svi moramo pojaviti na protestu koji se održava u subotu u Podgorici.

„Zaboravimo sve razlike, političke, nacionalne, vjerske, socijalne i budimo svi jedno u ovom istorijskom trenutku. Samo zajedno možemo spasiti Crnu Goru od kriminalaca koji su je kidnapovali. Oslobodimo našu Crnu Goru“ – poručio je Abazović na stranačkom okupljanju.

„Istina je da u opoziciji postoje razlike, da imamo drugačije programe i vizije, ali Crna Gora je jedna. Moramo vratiti građanima državu, a institucijama dostojanstvo. Moramo se izboriti protiv kriminalaca koji nam kradu budućnost. Spremni smo da se borimo za temeljne evropske vrijednosti. URA kao istinska građanska stranka ima najbolji program i najkompetentnije ljude koji mogu pomoći razvoju naše države. Ali, sve je uzaludno ako vlast instaliraju kovertama i crnim kapuljačama kao ovdje na Cetinju“ – naglasio je Abazović.

Prošle subote nas je bilo desetak hiljada, a svake naredne će biti sve više i više. Džaba sramota medijske deponije zvane Dnevne novine, džaba sramni RTCG, jedini vjetar koji će duvati u subotu je vjetar slobode. Budimo zajedno u ovom istorijskom trenutku spašavanja države“ – istakao je Abazović.

„DPS je na aparatima. Ne pomažu ni Beba, ni Draško, ni Sonja, ni Vesna.. Gotovo je, više nema nazad. Idemo do kraja, uvijek uz narod i građane. Svi na ulicu, sloboda je na dohvat ruke – zaključio je lider URA-e.

1 Comment
  1. Đoko Orlandić komentariše

    Abazoviću ne znam da li je DPS na aparatima, ali znam da si ti na “dojč marakama” BND i to odavno.
    Đoko Orlandić

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.