Abazović čestitao Ibrahimoviću: Vjerujem da će Bošnjačka stranka biti konstruktivan partner u procesu evropeizacije Crne Gore

0

Predsjednik Građanskog pokreta URA i potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović uputio je danas čestitku Ervinu Ibrahimoviću na jučerašnjem izboru za predsjednika Bošnjačke stranke.

,,Bošnjački narod je neizostavan dio crnogorskog mozaika. Uvjeren sam da ćemo zajednički doprinositi evropeizaciji naše države i društva. Želim da udruženim snagama njegujemo građansku, multietničku i multivjersku zajednicu koja svoju budućnost vidi u Evropskoj uniji”, naveo je Abazović u čestitki.

On je kazao da se nada da će u Bošnjačkoj stranci sa Ibrahimovićem na čelu nailaziti na konstruktivnost i spremnost da se radi u korist svih građana Crne Gore.

“Pred Crnom Gorom je najizazovanija etapa razvoja a ona je bezuslovna reforma na mnogim poljima kako bi kao država što prije postali punopravna članica Evropske unije. Za tu misao je potreban konsenzus svih političkih činilaca i vjerujem da će se on pronaći i u Bošnjačkoj stranci”, poručio je Abazović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.