DNP: Krivokapić da se vrati principima zbog kojih je bio prvi na listi koalicije Za budućnost Crne Gore

1

Predsjedništvo Demokratske narodne partije na juče održanoj sjednici konstatovalo je zadovoljstvo rezultatom nikšićkih izbora čiji ishod je označio kraj vladavine DPS – a u tom gradu.

Rezultat koalicije Za budućnost Nikšića posebno dobija na značaju ako se ima u vidu besprizorna kampanja koja je vođena protiv ovog saveza podjednako od DPS – a ali nažalost i naših kolega iz parlamentarne većine, koji su izgleda imali za cilj nanošenje štete DF – u, a ne DPS – u, navode iz ove partije.

Zato je rezultat DPS – a u Nikšiću direktna posljedica lošeg rada Vlade Zdravka Krivokapića, koja je, čast izuzecima, svojim neradom doprinijela rastu Đukanovićevog saveza, ali takođe i nespremnošću drugih političkih subjekata da se formira jedinstvena lista nalik onoj iz avgustvoskih izbora, ističu iz DNP-a.

Predsjedništvo DNP – a konstatuje da se ozbiljna parlamentarna kriza nastala nakon povlačenja potpisa sa tužilačkih zakona, ali i sve dramatičnija kriza u Vladi, može prevazići jedino ozbiljnim razgovorom, i donošenjem nove strategije koja će biti zasnovana na interesima građana koji su nam dali podršku 30.08.2020. godine, navode oni.

Odgovornost je isključivo na premijeru Zdravku Krivokapiću i DNP ga dobronamjerno poziva da se vrati ideološkim, programskim i izbornim principima zbog kojih smo ga i doveli da bude prvi na listi koalicije Za budućnost Crne Gore, zaključuju iz ove partije.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Ma šta kažete? Sad će vas izgulit da dodje te na Abazov nivo. Bogami on ima podršku stranih ambasada, a vi ga ne bili ljulja. A i Mila izgleda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.