ZDRAVKO JE IME ZA ŠTA?

2

PIŠE: SIBIN

Krivokapić je Zdravko iz njemu znanih razloga izabrao najkraću političku karijeru.

Za Vreme koje je u sumraku, dao intervju – kome? – u kojem pojašnjava da su izbori u Nikšiću pokazali kako su DPS i DF politička prošlost. Tako Krivokapić bijaše krenuo rušiti DPS sa liste DF kojeg bi sad da ruši sa neke druge liste.

Ako bi čule moju malenkost, Demokrate bi trebale da se dobro zamisle, pošto pročitaju ovaj intervju, mnogo toga će im se kazati o svom novom političkom pajtašu. Kome se osladilo da daje intervju za drugosrbijanske medije, kakav je, npr., Vreme, iliti otpad NIN-a.

Za Vreme, dojučerašnji anonimus, dakle, Krivokapić, pojašnjavao kako u Crnoj Gori vlada dvopartijski sistem. Pitam se da li je to sebi objasnio u onoj kancelariji u Srpskoj kući (adresa, Podgorica), gdje je nemilice trošio heftalice?

Međutim, politički dibidus neznaven, Krivokapić ovakvim izjavama samo podiže rejting DF-u, koaliciji koja je inače komentar svakom regionalnom kvazianalitičaru, koji obično rade za dnevnicu DPS-a.

Jutros uz kafu shvatih: pa Krivokapić, sunce ti jebem, uređuje Dnevnik na RTCG.

2 Comments
  1. Andrija G komentariše

    Bravo za analizu! Pljuje po onima koji su ga doveli na vlast.
    Uživao je u privilegijama Milovog sistema i zato ne želi ništa da mijenja!!!

  2. LipaLipa komentariše

    … nije samo u CG. dvopartijski sistem. a jeste ocigledno. … dvopartijski sistem (uslovno. demokrate. republikanci. US) je manje ili vise tradicija u svijetu. podjele. … ijako ne dovoljno arikulisano. izbori u NK. najava odlaska. dps i df. definitivno. … nikad vise dps. nece imati slican. “vjetar” u ledja. … naravno prvo se pojavio pad kod df. bas su “mudro” oni nastupali. … dps su imali. jace rersurse. jako sofisticiranu podrsku Vucic/sns. … skoro sve na svoju ruku. zbog “mudrog” djelovanja df. … ne moze se to opet ponoviti. ne dao bog. Jedan. … aj’ zdravo. …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.