Za svoj merak: Ranko protjerao još šest ruskih diplomata iz države!

4

Ministarstvo spoljnih poslova proglasilo je šest diplomata Ambasade Ruske Federacije akreditovanih u Crnoj Gori personama non grata.

Iz tog resora su, bez konkretnog navođenja primjera, na Tviteru naveli da je odluka donijeta zbog aktivnosti koje su u suprotnosti sa Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima i odnosima međusobnog uvažavanja i poštovanja dvije države.

Krivokapićev resor je u nekoliko navrata tokom prethodnih mjeseci protjerivao ruske diplomate iz Crne Gore.

SDP je inače partija koje je u minulom periodu značajnu pažnju posvetila problematici protjerivanja crnogorskih „dušmana“  sa teritorije Crne Gore.  Tako je pored Ranka koji je revnosno  protjerivao ruske diplomate, poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković iz skupštinskih klupa amandmanski predlagala hapšenja i protjerivanja sveštenstva Srpske pravoslavne crkve i svih onih koji ne poštuju nametnute državne simbole.

Za razliku od Krivokapića kojem je omogućeno protjerivanje ruskih diplomata, Vuksanović Stanković nija bila u poziciji da realizuje svoje fantazije.

4 Comments
 1. Q komentariše

  Ranko po nalogu Dritange Iznoguda.

 2. Bajro komentariše

  Narod je prevaren mnogo puta i ponovo će. Grom nas svekolike ubio. Mi bolje ne zaslužujemo. Ovakvi postupci i laži treba kazniti. Doći će mi u situaciji da nas privode kao 48 u doba Informbiroa. Strahota …! Da li je moguće ? Dritane,sve si ti kriv šiptarčino blesav.

 3. BATO komentariše

  Nemalo nas….
  Kad Ranja tranja Krivomozgić može nešto da se pita?!!!!

 4. Krle komentariše

  Ranjo, zivo meso od tebe otpadalo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.