“Za budućnost Nikšića”: Mi smo pobjednici izbora, u DPS-u vlada potpuna pometnja

10

Koalicija Za budućnost Nikšića je pobjednik izbora u Nikšiću i to možda ponajbolje znaju u DPS-u gdje vlada potpuna pometnja nakon svakog ,,presjeka” stanja na terenu, saopštili su iz ovog političkog saveza.

“Zato im se, tako prestrašenima, priviđaju ,,topdžije” i zato su u haosu zbog posjete budućeg gradonačelnika Nikšića Marka Kovačevića gradonačelniku Budve Marku Careviću. A kad su već kod tobdžija, naša poruka DPS-u je – kako su vas Koalicija Za budućnost Budve i njen nosilac torpedovali u Budvi 30. avgusta, tako će Koalicija za budućnost Nikšića i Marko Kovačević u Nikšiću 14. marta”, dodaju iz koalicije “Za budućnost Crne Gore”

Dakle, ističu oni, strah DPS je očekivan i opravdan.

“Sve razumijemo – DPS se priprema da se nakon 14. marta preseli u političku prošlost”, naglašavaju iz ove partije.

Podsjetimo, iz DPS-a je ranije saopšteno da se koaliciji Za budućnost Nikšića ne piše dobro na predstojećim izborima, te da je nosilac Marko Kovačević pokazao nemoć posjetom predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću.

10 Comments
 1. Helm komentariše

  Prvo skoči pa reci hop …

  Najbolju kampanju na terenu ima Narodni Pokret “Za vaskrsenje Nikšića”.

  Osnivač i lider Narodnog Pokreta Miodrag Daka Davidović obilazi teren, naselja, ide od kuće do kuće među narod i to je najbolji i najpošteniji vid političke aktivnosti.

  Narodni Pokret “Za vasksenje Nikšića” možda bude najprijatnije iznenađenje nikšićkih izbora.

  5
  22
  1. Milan komentariše

   … ili ipak možda ne bude… 🙂

   15
 2. Helm komentariše

  Marko Bato Carević i Miodrag Daka Davidović najpopularnije javne ličnosti u narodu.

  4
  17
  1. LipaLipa komentariše

   … Helm … oba su prepoznatljivi, uspjesni u svom poslu, … osjetili su potrebu da doprinesu svom narodu, … ne vidim nijedan drugi razlog, … narod je to osjetio, dobijaju veliku podrsku, … mada bih ipak bih dao prednost Daki, … njegov izazov je daleko veci, … NK je potpuno, u svakom poglrdu, devastiran grad, ,,, ima ce dosta posla, no ne sumljam, u njegove sposobnosti, ideje, … puna podrska, pravi izbor, za nas grad, sve ljude u njemu, … svako dobro, …

 3. topovizakraj komentariše

  Džabe dizanje tenzija. NK ostaje DPS-u, možda SDP uleti u vlast ali to je to. Ta politika vam je izlapila, odnijela je i Amfilohija, odnijeće i cijelu MCP i sve eparhije, ode i Joanikije (u figurativnom smislu), ode Tramp, odoše poneki iz DPS, i poneki konvertiti i to je to. URA je prošlost, vaše jedinstvo prošlost, mnogo dokumenata će i ptkriti mnoge lažne opozicionare, špijune, podignut je tepih, vi ste ga posigli tako da sada ne plačite itd. itd. Za kraj DPS je sve ovo dobro došlo, kod međunarodnog faktora je opet jedina opcija, restartovan i opran. Tako da zbogom, sada zauvijek politici sprskog sveta, litija itd., potrošili ste se i to je to. Au revoir.

  8
  17
  1. Bojan komentariše

   S 30% ostaje dps u?

   5
   2
   1. Bojan komentariše

    Pitaj tvoje sto ne smiju objavit nijednu od 30 anketa

    7
    1
 4. Dragan komentariše

  Napred front. Skidajte bagru sa grbače naroda.

  15
  6
 5. Stefanos komentariše

  Jedina lista koja ima veliko povjerenje kod gradjana. Hvala vam na iskrenoj borbi da zbrisete DPS sa njihovih tridesetogodisnjih fotelja.

 6. Radenko komentariše

  DPS nam je unistio grad. Dobio sam otkaz da bi neko ko je uclanjen u partiju mogao da dodje na moje mjesto. Imamo puno povjerenje u vas, nemojte nas ostaviti na cjedilu. Hvala

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.