Vuksanović Stanković: Abazović se prepao i kompas izgubio, džaba smjenjuješ, minuti na slobodi su ti odbrojani

5

Dobro si se prepao i kompas izgubio, ali uteći nećeš, džaba smjenjuješ, minuti na slobodi su ti odbrojani, ocijenila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanović u reagovanju na navode odlazećeg premijera Dritana Abazovića.

Reakcija poslanice SDP-a uslijedila je nakon što je Abazović u toku večerašnjeg gostovanja na RTCG izjavio da je počeo “specijalni rat” koji se ne može voditi preko službi bezbjednosti, te da je zbog toga Kentera smijenjen.

Svi putevi, smatra ona, vode do tebe Dritane i tvoje “kriminalne organizacije”.

“Zato su smijenjeni i Kentera i ministar odbrane Raško Konjević. Dobro si se prepao i kompas izgubio, ali uteći nećeš, džaba smjenjuješ, minuti na slobodi su ti odbrojani”, objavila je Vuksanović Stankoivć na Twitter-u.

5 Comments
 1. Q komentariše

  Časni ljudi iz SDP-a ne sjede i dalje u Vladi Dritana Abazovića ???

 2. Dr Kajtel komentariše

  Polako,polako….uzmi terapiju.
  Šteta je da ideš u Dobrotu

 3. 11111 komentariše

  Hahaha, tjesi se mudra, alapaco, niste ni svjesni da ce Dritan da pobijedi, samo naprijed KRALJU I HAPSI IH SVE! 👏👏👏👏 NAROD JE UZ TEBE.

 4. Nikad vise komentariše

  Da li je moguce u jednoj demokratskoj drzavi da poslanica sa skupstinske govornice negira postojanje Srba u CG i zahtjeva da se oni imaju predstavljati pogrdnim imenom -posrbice, a da zbog tog fasizma ne zavrsi iza resetaka. Poslanicki imunitet ne stiti od radnji koji se prepoznaju kao fasizam

 5. Sana komentariše

  Kako se nadaju stakori jedni .Izmiljeli iz rupa .
  Zaludu ti je
  Narod C.Gore je uz Dritana .Hapsi druze bandu.
  Dogorjelo je .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.