Vuksanović: Закон о легализацији у интересу отуђених партијских елита

0

Crna Gora je bogata zbog snage njenog multinacionalnog i multivjerskog sklada i kao takva je sigurno primjer svima u Evropi, saopštila je kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore, Draginja Vuksanović.
“Na primjeru tog jedinstva želim da poručim da su građani Pljevalja odličili da je vrijeme za promjene”, poručila je Vuksanović tokom posjete tom gradu.
Ona je dodala da Pljevljima treba da bude simbol multukulturalne države zbog bogatog kulturno-istorijskog i sakralnog nasljeđa.
“Posjetu smo počeli u manastiru Sv. Trojica, a nastavili je u Husein-pašinoj džamiji, kao najznačajnijim vjerskim objektima grada”, kazala je Vuksanović.
Ona je saopštila da se u Skupštini do kraja borila da se ne usvoji Zakon o legalizaciji neformalnih objekta, jer je suprotan Ustavu i svim sistemskim zakonima.
“Ne obećavam, nego garantujem da ću poslije izbora inicirati donošenje novog zakona, koji će biti u interesu građana Crne Gore, a ne otuđenih partijskih elita”, poručila je Vuksanović.
Ona je posjetila deponiju na Maljevcu, gdje je razgovala sa prestavnicima stanovnika tog područja, koji su ugroženi, kao i sa predstavnicima nevladine organizacije (NVO) Breznica.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.