Vuković pozvao Milatovića na konsultacije da bi ga „naučio“ kako da vodi Glavni grad: Želimo dati doprinos

9

Aktuelni ali i odlazeći gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković pozvao je predstavnika pokreta „Evropa sad“ Jakova Milatovića na konsultacije u ponedjeljak.

Vuković je na svom Fejsbuku naveo da poštujući izbornu volju sugrađana, želi da da dodatni doprinos kako bi se proces formiranja vlasti u Podgorici desio na civilizovan način i u skladu s Ustavom i zakonima Crne Gore.

„U svjetlu podignutih tenzija koje su posljedica neodgovornog ponašanja i protivpravnog djelovanja jednog broja naših političkih konkurenata, kao prvi čovjek Glavnog grada Podgorica, poštujući izbornu volju naših sugrađana, želim da dam dodatni doprinos kako bi se proces formiranja vlasti u Podgorici desio na civilizovan način i u skladu s Ustavom i zakonima Crne Gore“, naveo je Vuković.

Vuković je istakao da na taj način, čuvamo ugled Glavnog grada. i izlazimo u susret očekivanju naših sugrađana.

Podsjetimo, Milatović je ranije kazao da će se kandidovati za gradonačelnika Podgorice.

9 Comments
 1. Kod-90 komentariše

  Milanović je pred izbore išao za Ameriku da mu kažu šta treba da radi. On i Micko. Radiće šta mu Ranka kaže! Crnogorac je, Srbin nije rekao je ko je.

 2. Lila komentariše

  Glavno pitanje u CG, pitanje svih pitanja, jesi Srbin ili Crnogorac,a novčanici frizideri rezervoari zamrzivači špaizi prazni i niko nista ne pita.
  Čudo neviđeno.

  1. Kod-90 komentariše

   Pa stavi guzicu umjesto glave, raširi da ti se vidi čmar, draga Lila, osim PRKNA za tebe drugo ne postoji. I takvih je 80%

 3. Kod-90 komentariše

  Ili promijeni vjeru, kad budeš kod katoljikusa krkaćeš dobro, budi sigurna.

 4. Opjbf komentariše

  Mrs splacino jedna. Ti kao da si monarh. Daj odjebi ljakse sto bi reka Kolarov.
  Pa ova govna treba da je srece davno maci ,ali stiti ih neko i oni ce ovako da drze drzavu u destabikizaciju jos 5 godina ako treba, malo im je 2 ipo sto sve unistavaju, a opet ove dvije Vlade su solidne stvari uradile. Podgoricu cuvaju zbog 1000 kombinacija a Savnik zbig Krnova

 5. Srdjan Lonchar komentariše

  Pozdrav Vukovicu.

  On je isto uradio odmah posle izbora. Ostavili su ga samog da se kao siroche obrati gradjanima.

  U CG je zbachena diktatura. Na ulicama Milu uzvikuju „MILO LOPOVE“. Medjutim, u DPS i dalje vlada DIKTATURA tog ISTOG MILA LOPOVA. Vukovica su pitali u nekom intervjuu da izgleda da ga „PRIPREMAJU DA NASLEDI MILA (LOPOVA)“. On je odgovorio (parafraza): „Oohh ne, Pre$ednik je u jeku snage, i ne pomishlja da se povuche!!!“ Pogledajte kako nastupaju ovi iz DPS. Svi kao pachici, strogo ushtogljeni, ni rech da pisnu drugachije od onog onog shto Maximus Lider njima ucrta. Milo u intervjuima govori: „Glasacemo u Skupstini za 1 sudiju ako mi povuchete Zakon O Predsedniku i raspustite Skupstinu“!!! Drugim rechima poslacu svoje PACHICJE DA GLASJU TAKO I TAKO!!
  .
  .
  Medjutim, svemu dolazi kraj. Tako i Maximum Lideru polako snaga odumire.

  Ne chujete Vukovica, Zivkovica da se svaki put kad im poture mikrofon da raspletu o malignom Vuchicu, Putinu, NATO polisi osiguranja…. Ipak imash nekakve civilizacije u njima. Polako malo malo pa vidish neku ljudskost, kao i u gornjoj Ivanovoj izjavi.
  .
  .
  .
  Meni je nepojmljivo da neko poput Ivana, super-obrazovan mlad chovek, zivi u 21 veku u sred Evrope, koji je, koliko znam US PhD, dakle disao je i hranio se US demokratijom, da se on vrati u svoju CG i POSTANE POLITICHAR BEZ SVOG MOZGA, da mora da kaze in effect „ohhh ne, Maximus Lider, Milo (Lopov) ne pomishlja da nam sjashe sa vrata, mi smo tu samo da mu sluzimo, za dugo vreme….“

  Oni imaju 2 opcije da nastave da sluze Milu Lopovu i druga opcija da postanu normalni ljudi, osnuju svoju stranku, koja bi vukla korene iz DPS, bazirala bi se na socijalnoj pravdi, antifashizmu, crnogorskom ponosu, Njegoshevom chojstvu-junashtvu, zakonskoj ravnopravnosti manjina i ako treba i izvesnom favorizovanju manjina, koje CG smatraju svojom zemljom i konachno da se bazira na EU integraciji. Tu treba da naprave ogroman iskorak od svoje matichne DPS, pa da stave kao OKVIR ZA SVOJ PROGRAM svoj da u CG Zakon bude Car ili Britva, a ne da mafijashi, tzv „zedstoki momci“ loshi studenti-djilkoshi sa govornom manom, napr budu Carevi-Britve . U srzi programa treba da bude da se iskoreni kriminal i korupcija, po cemu je CG postala Olimpijski Shampion sa 70 medjusobnih likvidacija izmedju 2 klana, chemu nema kraja.

 6. Srdjan Lonchar komentariše

  Zatim, ta nova partija, nazovimo je „NOVA/Preporodjena DPS“ treba da se zalaze za NEZAVISNO, POSHTENO, IZNAD SVEGA PRAVICHNO SUDSTVO, kakvog josh nema ni u 1 zemlji Balkana) da se razjasne sva namerno nerazjashnjena ubistva u CG (koja inache nikad ne zastarevaju).

  Evo samo mali primer: U CG se sa strahopostovanjem izgovara ime mafija bos-a Brana Micunovica, Milovog drugara, sugradjanina iz NK. Svi znaju za njegov slucaj, privatizacije hotela „Splendid“. Tad je ubijen Slavoljub Shcekic, koji je istrazivao mafijashku malverzaciju sa tom privatizacijom. I kad je bio spreman da izadje na videlo sa rezultatima svoje istrage, bio je likvidiran.

  Taj deo moze da se desi u bilo kojoj zemlji Zapada. Sad dolazi shokantna stvar:

  Slavoljub je LIKVIDIRAN 2005. Brzo su uhapseni pocinioci i osudjeni su na dugogodishnju robiju. Problem je bio shto je postojala bojazan da ce ti iznajmljeni ubice da progovore, ko stoji iza svega. A prvo forensicko pravilo je – prati novac, ko je profitirao od ubistva? Zatim, kad nadjesh profitera, mafijozu, sledeci korak je da iskorenish njegovu vezu sa vlasti.
  .
  .
  .
  Tako se i desilo, posle natezanja, prolongiranja, posle par godina APELACIONI SUD OBARA PRESUDU UBICAMA SLAVOLJUBA SHCEKICA I VRACA JE NIZEM SUDU U PG NA NOVO SUDJENJE. Ehh sad dolazi shokantan delic: NA CHELU TOG APELACIONOG SUDA JE BIO SVIMA VAMA POZNATA, DRAGA, KARIKATURNA OSOBA, OLICHENJE SUDSKIH SLOBODA, SUDSKE NEZAVISNOSTI I PRAVDE U CG – GLAVOM I BRADOM MILIVOJE KATNIC, JEDAN OD TVORACA LAZNOG DRZAVNOG UDARA. Nizi sud ponovo sudi 2, 3 godine i ponovo izriche duge godine robije kazne. Ponovo presude idu na odobrenje apelacionom sudu, sa Katnicem na kormilu. Naravno, pogodili ste – Katnicev apelacioni sud ponovo obara presudu, vraca je nazad na novo sudjenje. Zamisli!!! Ovog puta neki drugi sud preuzima sluchaj i sasvim trece Sudsko Vece ponovo izrice slichnu dugu zatvorsku presudu. U medjuvremenu nash Katnic bude unapredjen postaje DPS-ov SDT i sudi „zrtvenom jagnjetu“ Svetu Marovicu i njegovoj familiji. Znate kako je lepo taj partijski zadatak obavio. Sad i promenjeni Apelacioni Sud (bez Katnica) odbija da i posle 10 godina uchini presudu pravosnaznom, vraca je nazad na novo sudjenje, sto je dokaz da DPS vrh sa Branom mafija bos-om u pozadini, nece da formalno kriminalizuje mafija bosa i stalno vraca nazad prost slucaj, u nadi da ce se naci sudsko vece da oslobodi ubice. Tako smo doshli do danashnje tachke – 17 godina od likvidacije UGLEDNOG POLICIJSKOG ISTRAZITELJA, JOSH TRAJE TA GORE OPISANA „GRADJANSKA-EVROATLANTSKA-VLADAVINA PRAVA“ KLACKALICA MILOVOG SUDSKOG SISTEMA. Josh nema pravosnazne presude za zlikovce. Ugledna Crnogorska porodica ne moze da preboli svoj tezak gubitak. Kako sam saznao, njegovi drugovi policajci su nedavno postavili bronzanu bistu u krugu policijske stanice u Danilov Gradu. Nemocni, to je sve shto mogu da urade za njega.
  .
  .
  .
  Ovde, kao sto vidite, svi putevi vode ka Branu Micunovicu i DPS vrhu (ako imash perje guske, izgledash kao guska, hodash, gegash se u hodu kao guska i ako gachesh kao guska, onda si brate guska). Ali da budemo intelektualno posteni za to ce trebati novi samostalni sud da utvrdi, ko je zaista dirigovao Katnicem i ostalim, koji 17 godina pokusavaju da oslobode ubice.
  .
  .
  .
  Medjutim, za sledeci sluchaj mi ne treba nikakva „prezumpcija nevinosti“: Brano Micunovic je bio doshao u sukob sa nekim u PG. Doshlo je do revolverashkog okrshaja, gde je onaj jadnik bio teshko ranjen. Odmah su pozvali hitnu pomoc. Ubace teshkog ranjenika u ambulantska kola i odvoze ga u Urgentni Centar. Iznose ranjenika iz kola i nose ga na nosilima uza stepenice bolnice. U to momentu Brano Micunovic, glavom i bradom, prilazi nosilima i na mestu, hicima iz revolvera ubija vec teshko ranjenog choveka!!!

  To je nishta, pazite sta se potom deshava: Policija propisno hapsi „zestokog momka“ Brana i odvode ga u istrazni pritvor. Nisam siguran, ali mislim da su ga pustili da ide kuci da se brani sa slobode. Tu mozda greshim. Prolazi vreme, zakazuje se sudjenje. Sudi se u Milovom sudu. Milove sudije…. Milov Tuzitelj prikazuje rezultate njihove POLICIJSKE ISTRAGE. Jeste, priznali su, ne radi se niokakvoj greshci, jeste Don Brano usmrtio ranjenika, ne poriche, ne kaze da je to neko uradio, ALI KAZE MILOV TUZITELJ, TU SAD IMAJU MALECKI PROBLEM, A TO JE DA NISU MOGLI DA NADJU NI JEDNU JEDINU OSOBU DA POSVEDOCHE SHTA SU VIDELI KAO DIREKTNI SVEDOCI SVIREPOG UBISTVA. BOLNICKO OSOBLJE, SHOFER AMBULANTNIH KOLA, LEKARI, SVI TVRDE DA NISU NISHTA VIDELI, DA POJMA NEMAJU KAKO JE RANJENIK PREMINUO NA NOSILIMA!!!! VEROVALI ILI NE – MILOV SUD JE OSLOBODIO (U NEDOSTATKU DOKAZA) OKRIVLJENOG BRANA MICUNOVICA!!!!!!!!!! Wow!!
  .
  .
  .
  Chekajte, ovu prichu zna svaki odrastao Crnogorac. Ne znam tachno kad se sve ovo desilo. Pitajte bilo koga u CG starijeg od 40 godina. Pitam ja vas, da li ste ikad chuli da se ovako neshto desilo na Zapadu ili na Istoku ili u ostalim zemljama Balkana? I recite mi molim vas da ste vi sin, brat, sestra, stric, tetka te zrtve, kako bi vi gledali na DPS-Mila Lopova-njegovu 30 godishnju diktaturu, njegove i dalje na svojim mestima sudije-sutkinje, sudove, apelacione sudove, policijske podanike, razne Kantere, Katnice, Suzi Mugoshe, Chadjenovice….?
  .
  .
  .
  Jedina lepa stvar, ako ista lepo moze da se vidi u ovoj NEVINOJ KRVI JE DA CE SVI POCHINIOCI KAD TAD PLATITI ILI PATITI, NA OVAJ ILI ONAJ NACHIN. Ja samo dajem svoj mali prilog na tom putu zadovoljenja krvave pravde u mojoj CG, koja nikad nece zastarati.

 7. Lila komentariše

  Ti si Kod-90 vjerovatno neki magistar, čim si tako pametan.

 8. Dobrilo komentariše

  On je opstepoznati belgijanac ivo! 😀 😀 😀

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.