Vukićević: Krivokapić i Bečić našim glasovima postali državni funkcioneri, a sada nam se udruženo napadima zahvaljuju

18

Poslanica Demokratske narodne partije i Demokratskog fronta u Skupštini Maja Vukićević poručila je da su Aleksa Bečić i Zdravko Krivokapić na svojim sadašnjim funkcijama zahvaljujući glasovima Demokratskog fronta u Skupštini.

“Milan Knežević je u Skupštini Crne Gore predložio Aleksu Bečića za predsjednika Skupštine, a Zdravka Krivokapića za premijera. Taj predlog podržali su svi poslanici Demokratskog fronta, i zahvaljujući tim glasovima Aleksa Bečić i Zdravko Krivokapić se nalaze na svojim pozicijama”, istakla je ona.

Sedam mjeseci od pobjede na izborima Demokrate i Premijer, zajedno sa nekim ministrima su se udružili protiv ljudi zahvaljujući kojima sjede na svojim pozicijama, navodi Vukićević.

“Kolege iz Demokrata sponzorišu objave u kojima premijer navodi da dio parlamentarne većine ima gazde u Beogradu, ako su imali takva saznanja pitanje je kako im to nije smetalo kad su zahvaljujući nama sjeli na svoje fotelje”, precizirala je ona.

Njihovo ponašanje osim što je nekolegijalno, suprotno je i svim principima politike, ističe Vukićević.

Ona je kazala da Demokratski front nema gazde van Crne Gore, već odgovara samo građanima, za razliku od Demokrata i Premijera koji za svaki zakonski predlog traže mišljenja iz stranih ambasada, što se pokazalo i na tužilačkim zakonima.

Sigurna sam da je narod već prepoznao da je u prethodnom periodu mnogima umjesto da razvlaste DPS cilj bio da unište Demokratski front, ali nade su im uzaludne, što će sjutra pokazati i izbori u Nikšiću, zaključila je Vukićević u svom saopštenju.

 

18 Comments
 1. Ivi komentariše

  I Milan ne da da Nebojša progovori, nego nas zamajavaš, čuvajući sebe od presude. Neka umre, on je iz herojske kuće, ima mu po kome doći da je hrabar. Medo je pitao i te kako, nego pokriva sram ga bilo. On od heroja?

  13
  4
 2. Ivi komentariše

  Izbori će to pokazati, da je DF moćan. Ali ćete opet pristati da, služite Aleksu i Gordanu sekretaricu. OPET!

  24
  2
  1. LipaLipa komentariše

   … front ce dobiti ono sto mu pripada, sada, … Krivokapic/Becic na funkcijama, zato sto je to izborna volja, … fronovci na pozicijama, zato sto darovani od Zrdavko/Mitropolija, … da je drugacije, nebi bilo ovakvih, izjava… zasto dokazivati nesto sto ocigledno, … onaj ko “dokazuje” ima razog, da kako, …aj’ zdravo, …

   1
   5
   1. Ivi komentariše

    I prije Lipetino. Da vidiš kako se sokići popiju i ništa. Pi, Smrad jedan. Sinovima od sudija su davali po 200 evra da ih mite Demokrate. Pa ne mogu sad precizno da se sete….

    1
    1
 3. Ksilofon komentariše

  Možda nije trebalo da ih pljujete od prvog dana nove vlade. Samo bi vas ludak posle toga podržao.

  4
  27
 4. Dzindzer komentariše

  Medjusobno rijesite nesuglasice. Vodite mudru politiku u korist svih, ponajvise naroda, koji ce to prepoznati. Ne napadajte se javno vise. Neukusno je i nekorektno prema nama koji smo sve vas tu doveli i ocekujemo bar dostojanstven odnos.

  9
  5
 5. Sotonjara! komentariše

  E jes vam ga turio drilaš, momacki do balcaka, pa sta sad, nema veze 🤣🤣

  6
  5
 6. Nasi komentariše

  Istina je sledeca, zahvaljujuci Zdravku narod je uspio konacno da pobijedi. Manda I Mendo su bili u ilegali jer su stvarali animozitet cak I kod svojih glasaca. Zdravko nam je poklon nebeski

  7
  20
  1. Ivi komentariše

   Iš budalo, mora da i ti navija bocu.

 7. Realan komentariše

  KAKO NEKO POSLE OVOG REZIRANOG DILA DA VJERUJE ALEKSI I KRIVOKAPICU.ZATO MUDRO CUTI BECIC A PREMIJER SE SVAKO MALO IZVINJAVA.DF PREVISE ISKRENO ISTUPA U STAVOVIMA.VJERUJTE I DA MNOGE SRBE IRITIRA PRETJERANA SERVILNOST PREMA BEOGRADU I PRERASTA U SVOJU SUPROTNOST. JESMO BRACA MI I SRBI ILI ISTI NAROD SVEJEDNO ALI SVAKO MORA PRVO LJUBOMORNO DA CUVA SVOJU KUCU PA ONDA BRATSKU.DA STE VI IZ FRONTA ISKRENO LOJALNI C.GORI DAVNO BI DPS BIO IZBRISAN,JER IMATE PUNO CASTNIH I VRLO SPOSOBNIH I POSTENIH POLITICARA OVAKO SITNI SICARDZIJE I KALKULANTI ISPLIVASE, KOJI MUCKI IDU U AMBASADE PO INSTRUKCIJE.Ne brisite mi komentar .

  5
  11
 8. Džonatan Livingston komentariše

  obratno. zahvaljujući crkvi i njenom čovjeku, zdravku, vi ste dobili odbornička mjesta

  5
  13
 9. tako stoje stvari komentariše

  Geopoltička igra je u pozadini, to samo slijep ne vidi. Zapad je svjestan, miri se sa činjenicom da je Djukanović potrošen politički, a Krivokapić i Bečić se otovreno nude da naslijede Djukanovića, da nastave njegovu poltiku odnosno njegov geopolitički smijer…prosto to treba stalno ponavljati i demaskirati ih maksimalno…tu nema mjesta emocijama već to treba narodu otvoreno saopštavati. Lični odnosi, kolegijalnost, tu ne igraju nikakvu ulogu…nije njih briga za to, sjutra će oni sa DPS-om napravit većinu, ako im gazde to nalože.

  6
  1
  1. LipaLipa komentariše

   … nije problem mila sto bio “evropljanin”. … vec zato sto htio novi “narod” dukljani, kao osnov svoje vlasti, … ovako ili onako prisvojio vazne resurse CG, lopov. … Krivi/Becic moraju uvazavati evropu, njene “vrijednost”, … no to ne znaci da ne mogu raditi u interesu naroda (Srbi) ukupno, … da ce bog da sve srbske politike tako, … aj’ zdravo, …

   1. tako stoje stvari komentariše

    Naravno da nije problem bio Mila što je ” evropljanin” i da zbog toga nije istekao mu rok trajanja, već upravo mu je došlo političke glave to stvaranje ” novog naroda i nove nacije” tu se slažemo ali se ne slažemo oko ovog drugog dijela…”evropljani” odnosno OTAN imaju svoje ciljeve i smjernice, a Krivi/Bečić pokušavaju sad kao nazovi nekakvi tradicionalni i čisti autohtoni Srbi iz CG da nastave tu OTAN geopolitičku agendu, svjesni da ta priča ” novog naroda i nacije” ne pije vode kod običnog svijeta, da nije prošla.

    A ti se zapitaj sam kakva je geopolitička agenda OTAN na Balkanu. Srbi podijeljeni u više državica, Kosovo nezavisno, praktično nama u CG uloga nam je namijenjena da budemo njihova pješadija danas u Iraku, Avganistanu sjutra pod Moskvom ili ne daj Bože pod Beogradom, ako se Srbija bude kočoperila.

    Zar takvu politiku može neko da predvodi i slijedi a da se naziva Srbinom ? Krivi/Bečić/Daka su samo kandidati da nastave pogubnu izdajničku Djukanovićevu politiku. Ni jedna politika koja je protiv Srbije i Rusije, za mene nije dobra…a Krivi/Bečić/Daka su na tom pravcu, džaba im skrivanje iza Mitropolije. Mislim da su i u Mitropoliji svjesni da su prevareni, i da će tu tek biti velikih iznenadjenja i zaokreta u pogledu navodne podrške Krivom…potrošio je kredit uveliko.

    1. LipaLipa komentariše

     … Stvari, … ako ovako nastavi postacesmoj fan, … u jednom postu sam vec, danas, pisao o OTAN, … sve sto iznosis manje vise i ja naveo, … u tome planu Srbija,mnogo vaznija teritorija (Dunav, panonija, rijeke, Kosovo, ma sve) … za “posao” cerupanja Srbije oni imali, imaju svoje ljude, … nihov glavni covjek Vucic, sada. … od kad dosao navlast, to je bio uslov za dolazak na vlast, … pusti ti Mitropoliju, vidi kako Vucko za patrijaha svog covjeka, … kako rotira svoje. sline i desetare od Kanade, mlado momce Anu plodnu, … ostavi ti nama Zdravka, Becica pa i Daku, … oni ne apostoli, vec Rist(Hrist) za Vucka, … no sto kazu pare “boga” prenemazu, … aj’ zdravo, …

   2. Kontra revolucija komentariše

    Lipa a kakav narod zeli 200%Crnogorac ?.
    Lepo je Krivokapic sa srbskim glasovima seo u visoku politicku fotelju !.
    A sad vlada baš na štetu Srba !.
    U Nikšicu ce poceti da se ljulja ta fotelja !.
    Njegov pad je vec isprogramiran, a zato je izdajnik i prevarant Krivokapic sam kriv !.

 10. LipaLipa komentariše

  … postavili vam nosioca liste. … uz veliku kuknjavu Milan ga predlozio mandatara, privatili. … posle joj vece kuknjave, privatili aposrole, … posle tri dana sramotnih diskusija izglasali Vladu, … on vam se kao djeci nasmijao, u kabinet na “razgovor” pozvao, … sad je on seo u fotelju, vi ni luk jeli ni luk mirisali. … ma mantese licemeri jedni, namazani, … znate vi dobro i jedni(dps) i drugi(df) sto ce biti u NK. … aj zdravo, …

 11. Slobodan komentariše

  Koliko mi se cini rekao je dio ali nije naveo koji je to dio . Ne vidim zasto se vi prepoznajete.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.