Vukićević: Spajić da objasni javnosti odakle mu nekretnine od milion evra!

12

Milojko Spajić mora da objasni crnogorskoj javnosti kako je za veoma kratak period stekao nekretnine vrijedne gotovo milion evra – poručila je poslanica i funkcionerka DF-a Maja Vukićević.

„Svaki predsjednički kandidat, svaki političar, bez obzira kako se zove i kojoj partiji pripada dužan je da objasni javnosti ovakvo uvećanje sopstvene imovine. Posebno je problematično što je gospodin Spajić negirao da posjeduje vrijedne nekretnine, ali je činjenica i da mu nije prvi put da obmanjuje javnost“ – istakla je Vukićević.

Ona je kazala i da je Spajić nedavno let na relaciji Beograd-Podgorica pokušao da prikaže kao let Podgorica – Los Anđeles.

„A bilo je tu i krupnijih neistina poput one da osnivanje nove avio kompanije neće građane koštati ni evra, da bi na kraju to građane u startu koštalo 30 miliona, uz kupovinu aviona od kojih jedan nije u upotrebi. Nebojsa Medojević je precizno prikazao izvode iz katastra, i potvrdio da govori istinu o Spajićevoj imovini“ – naglasila je Vukićević.

 

 

(barski portal)

12 Comments
 1. Igor komentariše

  Spajić je opasan državni kriminalac.U kratkom zamahu kao ministar finansija opelješio najmanje 2 miliona eura državnih para i kupio nekretnine.Cak i bivši SDT Katnić bi ga dohvatio a što neće novi SDT Novović znak je pitanja.

 2. Mikan komentariše

  Mnogo štetan po državni budžet.

 3. luka komentariše

  vise se bavite spajicem nego milom jer znate od koga vam je veca opasnost na izborima, ali dzaba vam sve spajke novi predsjednik…

  1. Krsto komentariše

   Pa niko se sa njim ne bavi zato što navija za Real ili Barselonu, ili zato što više voli da gleda filmove nego serije, već zato što je svojim kratkim bavljenjem politikom pokazao da je unaprijeđeni Milo, sa potencijalom da bude još opasniji. A to što tebi ne smetaju korupcija i lopovluk koji mu se sa sve dokazima stavljaju na teret, najviše govori o tebi, a još više o profilu ljudi koji podržavaju Spajića milionera. Svi ste vi isti!

   1. luka komentariše

    tuzilastvo i sudstvo ce odredit ko je korupcionas lopov i slicno, a ne medoni i maja vukicevic…
    batalite se rekla kazala i babskih prica…

    1. Krsto komentariše

     Ono sinoć nijesu bile rekla – kazala priče, već gomila dokumenata i dokaza koji su već dostavljeni SDT Novoviću.
     Recimo oko puta u Meljinama gdje je Milojko na svoju ruku odredio obeštećenje Hamoviću od preko 4 miliona evra ( iako je to bio resor i nadležnost Ministarstva kapitalnih investicija i ministra Bojanića a ne njegov ), nije Medo nego Vlada Crne Gore dostavila krivičnu prijavu po kojoj je SDT već pokrenulo postupanje, po javnom priznanju samog SDT.
     Prema tome, batali se ti branjenja neodbranjivog.

 4. Ljubo komentariše

  Zakonski bi bilo staviti lisice na ruke Spajiću.
  Isto kao Blažu Jovaniću.

 5. Udar komentariše

  Covjek je radio decenijama u inostranstvu… Objasni ti odakle Mandicu jahte

  1. dje je istina komentariše

   Pa sad nam nije jasno, je li radio u inostranstvu pa uštedio ili su mu od prodaje stana. Masno laže Spajić.

 6. crni komentariše

  Pomenite Mila smradovi, najbolje se udruzite sa njim pa u napad na bolji zivot gradjana jer sirotinjom mozete da manipulisete. Neka objasni Spajic nije problem ali i Mandic da objasni okle mu stanovi, firme itd pa cemo lako. Najbolje da nam Medojevic prica sta ko ima pa da ga glasamo jer valjda smo zaboravili da hoce da samnji plate, ukine djecije dodatke, zaboravili da je gkasao za Milov ustav, crnogorsku crkvu, ukidanje trobojke, NATO forsirao godinama, oisao kolumne za novine zemunskog klana…. bjezi tamo…

  1. Čolo komentariše

   E crn ti obraz ka ti je, poltrončino lažava.

 7. Milos Srbin komentariše

  Spajicu robija te duga ceka

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.