Vujović poručila Spajiću: Bečića ne miješajte u ovakve igre, mi i oni koji su Vas srušili ne možemo biti isto!

7

Poslanica Demokratske Crne Gore Tamara Vujović poručila je lideru Pokreta Evropa Sad Milojku Spajiću da Aleksu Bečića i Demokrate ne stavlja u isti koš sa neustavnim premijerom Dritanom Abazovićem.

Kako je istakla, Demokrate ne mogu biti isto, ali ni slično sa onima koji su srušili 42. Vladu Crne Gore.

– Gospodine Spajiću, uvažavajući naše korektne i prijateljske odnose, zamolićemo Vas da Bečića ne miješate u ovakve igre, da ne stavljate Demokrate u isti koš, praveći neumjesne paralele, sa neustavnim premijerom. Vi znate da mi to ni sa čim nijesmo zaslužili. Imajte na umu da smo Vas u Vladi nesebično podržavali da radite u interesu građana, te da ne možemo mi i oni koji su Vas srušili biti isto, a ni slično – navela je Vujović.

Ranije danas Spajić je kazao da se ne vidi ništa sporno u jučerašnjem susretu sa premijerom Dritanom Abazovićem, te da se prije par sedmica isto sreo i sa liderom Demokrata Aleksom Bečićem sa kojim je, kako tvrdi. mnogo prisnije pričao razmišljajući i o predizbornoj koaliciji.

 

7 Comments
 1. Senka komentariše

  Sa kim ce demokrate ako nece sa Urom, Snp, Df? Njima niko ne odgovara, a sami ne mogu nikad osvojiti vlast na bilo kojim izborima. Znaci mogu jedino sa Dps…

  1. Mina komentariše

   Meni bi bila cast da popijem kafu sa mladim ,pametnim momkom,Dritanom,covjekom bez predrasuda,a sa Becicem,placljivkom i vjecito uzdrzanim,nisam sigurna.Pri tom,obrazovanje,elokvencija Dritana i Becka ,su neuporedive.Dritan ima harizmu ,a Becko ,samo kratki i uski sako.

 2. Ivan komentariše

  Sad im ni Spajic ne valja, haha koji umisljeni likovi samozaljubljeni.

 3. Hana komentariše

  bravo

 4. Milos komentariše

  Samo je čovjek popio kafu i kisjelu? Bojim se da ćete poslije izbora zvati Spajića na pivo?

 5. Srbin iz Crne Gore komentariše

  Demokrate najgora stranka poslije Dpsa na politickoj sceni. Taman i spremaju koaliciju sa Dpsom, jer su isti.

 6. Kad dođe pravda komentariše

  Demokrate neka rade šta hoće.
  Prolazi njihovo vrijeme,taman ka Pozitivna CG.
  A Spajić neka vrati pare od provizije za kredit od 750 mil.kojim su zadužili sve nas, a on, Tranja i mali Jakov uzeli 21mil.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.