Vučurović: Nova praćenja lidera DF-a pokazatelj da su mafijaške strukture DPS-a u tajnoj policiji netaknute!

0

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Jole Vučurović poručuje da su nova praćenja lidera Demokratskog fronta pokazatelj da su mafijaške strukture DPS-a u tajnoj policiji netaknute.

„Činjenica da je ANB, bez odluke Vrhovnog suda, ponovo na mjere tajnog nadzora stavila lidere DF Andriju Mandića, Nebojšu Medojevića i Milana Kneževića, jasno govori da su mafijaške strukture DPS u tajnoj policiji netaknute i da se sprema novi napad na DF. Nema sumnje da se radi o akciji koju odrađuje Savo Kentera i to po naređenju narko kartela iza kojih stoji Milo Đukanović, a ti karteli sigurno znaju kako da upotrebe problematičnu prošlost novog direktora ANB“, precizirao je Vučurović.

On je istakao da je sada jasno zašto je baš Kentera od ovih krugova probran i postavljen na ovu poziciju i koji mu je bio prvi zadatak.

„Takođe, taj koji je odlučio da ovoj posluzi Đukanovića i stranih službi povjeri tajnu službu očigledno nema ništa protiv da Crna Gora ima kolonijalni status i bude poligon za djelovanje bjelosvjetskih špijunskih organizacija . Sve su ovo novi pokazatelji da je ANB potpuno izbušena i kompromitovana, kako saradnjom sa mafijaškim klanovima tako i sa stranim službama i da taj sistem zla treba raspustiti, saradnike mafije procesuirati i raditi na stvaranju profesionalne službe“, smatra Vučurović.

On je kazao da se iz DF-a nadaju da je GST Vladimir Novović svjestan šta znači kada se tajna služba odmetne i postane servis mafije i pozvao ga je da hitno reaguje.

„Situacija je krajnje dramatična, i on što prije mora pružiti neke odgovore, prije svega za koga i za čiji račun ANB prisluškuje i prati lidere DF i u tom cilju odmah procesuirati Kenteru i ostale za koje postoji sumnja da su naredili ovo krivično djelo. Važno je da o svemu ovome svoja saznanja saopšti i premijer Abazović, jer su on i njegova vlada izabrali vrh ANB“, poručuje Vučurović.

„Podsjećamo da je Milo Đukanović od ove države stvorio stjecište mafijaških klanova i vidjeli smo brojne dokaze kako funkcioniše ta sprega vlasti i mafije. Narko i duvanski karteli znaju da im je DF najveći protivnik, a DF niko ne može zaplašiti i ucijeniti. Zato mafija u borbu protiv DF preko svog covjeka Sava Kentere uvodi u akciju citav ANB“, zaključio je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.