Vučurović: Na meti MI6 i lokalne agenture ANB-a su predstavnici srpskog naroda!

0

Nema dileme, razne zapadne NATO službe, među njima i britanska, vršljaju po Crnoj Gori, a na usluzi im je lokalna agentura, djelovi ANB, vlade i medija, ocijenio je Jovan Vučurović, poslanik DF-a i član Predsjedništva Nove srpske demokratije.

“Posebno su zanimljivi oni koji se predstavljaju kao ugledni članovi zajednice, a u stvari su samo agentura NATO. Vi mislite on ministar, a on samo špijun NATO, vi mislite on diplomata, a on špijun NATO, vi mislite on neki ugledni profesor univerziteta a on špijun NATO, i najmanje nas brinu oni što su odavno izdali uši pod kiriju… Imamo sada vrlo opasan slučaj da lokalna agentura pruža podršku NATO službama i britanskoj službi da i oni drže na oku protivnike kriminalnog režima, “državne neprijatelje”, poslanike, i to pretežno DF, intelektualce, novinare…, kazao je Vučurović, jedan od poslanika koji je pod lupom MI6 službe.

Podsjeća, takođe, da su NATO službe, posebno britanska, podržavale montažu lažnog državnog udara.

“Informacija koju je prvo objavio portal “Borba”, a vidimo da su do toga saznanja došli i novinari iz okruženja, nam govori da domaći lokatori targetiraju mete za praćenje, a Britanci sprovode operativni dio. Marionetski režim pokazuje da se ne libi da radi sve i svašta protiv svojih građana kako bi pokazao svoju servilnost prema gazdama sa zapada. Upada u oči da su na meti ovih obavještajnih radnji uglavnom Srbi, što i nije čudno kada su u pitanju Englezi koji gaje poslovičnu netrpeljivost prema našem narodu, o čemu je pisao i naš veliki intelektualac Dragiša Vasić. Međutim, ipak se postavlja pitanje na koji način ovi koji su praćeni ugrožavaju Veliku Britaniju i njene interese ili je po srijedi ozvaničenje onoga što smo znali- da je Crna Gora NATO kolonija, koja je pripala britanskom obavještajnom sektoru”, smatra on.

Imamo kontinuitet izdajničke politike aktuelne vlasti, ali čak ni od njih nije bilo očekivano da se srozaju na služenje nekom odjeljenju MI6 koje se instaliralo u Podgorici.

“Međutim, izdaja, predaja i prodaja Crne Gore je onaj “civilizacijski krug” o kome priča Milo Đukanović i ostali iz agenture NATO-a, ali smo sigurni da većina građana prezire namjeru da se pljune na naše pretke i tradiciju Crne Gore. Pošto je DF među onima koji su najviše na meti ovih službi, nadam se da im je dovoljno jasna naša politika i da ta banda dobro razumije poruke koje šaljemo”, zaključio je Vučurović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.