Vučurović: Lider kartela svoju političko kriminalnu karijeru privodi kraju autorskim tekstovima – dirljivo!

5

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Jovan Jole Vučurović reagovao je povodom autorskog teksta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i kazao kako je dirljivo što lider kartela svoju političko-kriminalnu karijeru privodi kraju autorskim tekstovima.

„Naravno, ne treba se previše osvrtati na sadržaj, na već poznatu prežvakanu priču, seriju obmana, podmetanja i neistina. Zaista, nakon decenija pljačke, kriminala, uništavanja Crne Gore od strane Đukanovića zaista je teško svariti bilo kakvu priču, njegovu i bilo koga drugog iz DPS-a, a naročito o budućnosti Crne Gore“, smatra Vučurović.

On je istakao da, međutim, treba upozoriti na onaj dio gdje predsjednik DPS direktno, ponovo, prijeti Srbima i SPC u Crnoj Gori i da će doživjeti ono što i srpski narod u zločinačkoj ,,oluji’’ – bezočno prijeti pogromom, likvidacijama i protjerivanjem.

„Znamo da ga je poodavno obuzeo ustašluk I obožavaje Sekule Drljevića, i da se to prenijelo na jedan dio njegovih pristalica, ali smo mislili da je naučio lekciju 30. avgusta 2020. kada ga je narod ispratio u opoziciju, između ostalog baš zato što je naumio da od Crne Gore pravi antisrpsku državu“, ističe Vučurović.

Poručuje da je to, uostalom, ono što je i bila intencija programa DPS u kome se planiralo formiranje neke fantomske crkve i nova identitetska politika, zasnovana, naravno, na obračunu sa Srbima i istorijskom Crnom Gorom.

„Međutim, povio je uši kada je vidio snagu naroda odlučnog da brani srpski identitet Crne Gore i da ne dozvoli da svetinje padnu u ruke montenegrina i nastavljača politike Sekule Drljevića. Izgleda da se ponovo uželio da dobije po prstima.Mada, prijetio je tako i odlaskom u šumu pa ga eto po hotelima, jahtama i bahanalijama. Tako je prijetio sa Cetinja u septembru prošle godine, kada je organizovao proteste protiv Crne Gore i ustoličenja mitropolita Joanikija, pa je kukavički ostavio na cjedilu svoje pristalice, ali i Ranka Krivokapića koji nije umio da stavi gas masku, nego mu je zapinjala za noge dok je strateški napuštao mjesto sukoba“, ocjenjuje Vučurović.

Kazao je da je dobro, ipak, što se latio pisanja autorskih tekstova.

„Ako bude pravne države, a DF će se potruditi da je bude, imaće i Đukanović i njegovi prijatelji iz mafije i partije, što je isto, vremena da pišu, ne samo autorske tekstove, nego i neku obimniju građu, memoare i biografije…Neki su već tamo, i to oni bez kojih Đukanović nije mogao svih ovih godina“, zaključuje Vučurović u svom saopštenju.

5 Comments
 1. Cartet komentariše

  Bravo legendo!!!

 2. Deksa komentariše

  Najbolji poslanik i političar u DF, samo toliko

 3. Buks komentariše

  Smrad piše memoare:“Kako sam opljačkao crnu goru i njene građane“.
  Da iznese svu prljavštinu iz svoje kriminalne karijere i kameleonsko pretvaranje,sve do formiranja matrice „oca nacije bez identiteta“.
  To su jedine stvari koje ovakav format zadriglog šoviniste i kvazikomuniste može da pokuša.Sve ostalo prevazilazi umne sposobnosti kriminalca najgore vrste.

 4. Zdravko Stanišić komentariše

  Nema foliranja Jole Vuluroviču. BURDAJ!

 5. oxemj komentariše

  Kakvu političku penziju tek ima 60 god. može još 20 da lomi lagano.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.