Vučić: Suviše smo mali da bi se uplitali u odnose između Rusije i SAD

3

Mi smo mala zemlja da bismo se uplitali u odnose velikih sila, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući optužbe američkog predsjednika Džoa Bajdena na račun ruskog kolege Vladimira Putina.

 

-Ja da ulazim u odnose Rusije i Amerike je besmisleno, suviše sam ja mali za njih, a da govorim kao u kafani šta o tome mislim, ne priliči baš srpskom predsjedniku-rekao je Vučić.

On je podsjetio da Srbija, za razliku od mnogih zemalja sa Zapada, ima veoma dobre odnose sa Ruskom Federacijom i sa ruskim predsednikom.

-Kao što vidite, za razliku od drugih, mene nije sramota da kažem da imamo dobre odnose sa Putinom i da u mnogim stvarima sarađujemo, i nastavićemo da sarađujemo. To će biti put Srbije- rekao je Vučić.

Dodao je i da će Srbija nastaviti svoju slobodarsku nezavisnu politiku očuvanja sopstvenog suvereniteta i borbe za interese svoje zemlje i svog naroda.

3 Comments
  1. NIKO99 komentariše

    Vidim da su i ovi iz Borbe pošli u kur*c. I oni sada cenzurišu komentare. Medijska kontrola se zahuktala. Taman lijepo, gledaću propast svijeta na TV-u. Kada nikome nije stalo do istine što bi se ja sekirao. Neka bude svakome što zaslužuje.

  2. Miki komentariše

    Mi smo mala zemlja i ne mozemo globalno da uticemo na desavanja u svetu.

  3. Peconijevi Telohranitelji komentariše

    Ma i ove Aleks finansira, a puni su Alekovih botova!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.