Vučić nakon sastanka sa Abazovićem: Vjerujem da ćemo ostvariti veliki napredak u odnosima Srbije i Crne Gore!

4

Vjerujem da ćemo ostvariti veliki napredak u odnosima Srbije i Crne Gore, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa premijerom Crne Gore Dritanom Abazovićem.

On je ocijenio da Abazovićeva posjeta predstavlja početak veoma uspješne saradnje između dvije zemlje.

 

– Hoću da se zahvalim Dritanu Abazoviću na današnjoj poseti Srbiji. Imali smo veoma dobre i korisne razgovore. Govorili smo o našim političkim bilateralnim odnosima, ali i o ekonomskoj saradnji, poljoprivredi, o snabdijevanju hranom i energetskim bilansama i kako jedni drugima da pomognemo na jesen i predstojeću zimu. Vjerujem da je ovo samo početak veoma uspješne saradnje i vjerujem da može da bude još bolje. Hvala Abazoviću na posjeti. Uvijek je dobrodošao ovde u Beograd. Vjerujem da ćemo moći da ostvarimo veliki napredak u odnosima Srbije i Crne Gore – kazao je Vučić.

4 Comments
 1. Piljkovic komentariše

  Svi srbi u jednoj drzavi!

 2. Neko komentariše

  Vjerujem da je sad Abazović „srbin“ i „Vučićev“ šta god? Sviđa mi se što ne favorizuje nikoga, ni srbe, ni crnogorce, ni albance a ni ostale. Ide politikom pomirenja što prethodne vlade nisu radile. E sad što je primarni cilj Evropa a to znači slijepo slušanje USA i EU po cijenu lošijih odnosa sa Rusijom lično mi ne smeta. Jeste Evropa na dugom štapu ali moramo sve učiniti šta treba.

 3. Ivi komentariše

  Pi! Nahrani to šipuravče crnoguljac i ostale. Pi! GDJE JE AMBASADOR SRBIJE U CG!?!?!

 4. Gaga komentariše

  Dobra politika predsednika Vučića i želja da sa susedima ima dobre odnose, dala je rezultate. Tako to rade političari koji srcem rade za svoju državu i sve gradjane Srbije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.