Vladajuća koalicija pred raskolom u Andrijevici: Ćulafić (SNP) smijenio Raketića (DF)!

2

U Andrijevici je počela da „duva“ politička bura, koja bi mogla da uskovitla strasti toliko da dođe fo pucanja unutar vladajuće koalicije koju čine SNP-DF-Demokrate.

Naime, predsjednik Opštine Andrijevica Željko Ćulafić (SNP) donio je odluku o smjeni Veska Raketića (DF) sa funkcije potpredsjednika i predlog o razrješenju uputio obornicima Skupštine opštine Andrijevica.

Ćulafić i Raketić, koji je predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije, na funkcije su imenovani nakon pobjede tadašnje opozicije na lokalnim izborima 30. avgusta 2020. godine.

Ćulafić i Raketić

Izbor Ćulafića podržali su tada odbornici liste „Za budućnost Andrijevice- SNP-NSD“ i odbornici koalicije Demokrate-Demos. Potom je Ćulafić predložio Raketića za potpredsjednika opštine, što je koalicija koja je srušila DPS prihvatila.

Tada je bilo riječi o tome da je postignut koalicioni dogovor o rotaciji na čelu opštine, odnosno da kandidat SNP vrši funkciju predsjednika opštine dvije, a kandidat Nove srpske demokratije potom još dvije godine, ali to zvanično nikada nije potvrđeno.

(Novosti online)

2 Comments
  1. Qyu komentariše

    Ko sa SNP-om tikve sadi o glavu mu se razbijaju!Ta stoka je radnike instituta S.Milošević nazvala huliganima jer nisu dozvolili da postave SNP vodoinstalera u stolicu direktora.No te fotelja majstore je teško zaustaviti kad su fotelje i osveta u pitanju.Daće Bog da nestanu jednom za uvjek.

  2. Tikva_Andrijevica komentariše

    Ćulafić bez škole i Raketić bez škole bilans uništavanje opštine Andrijevica plus jedan odbornik Demokrata koji ne dolazi na skupštinu ucenjuje da bude direktor isto bez škole!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.