Vaterpolisti Srbije u nedjelju putuju na Sardiniju: Jakšić i Lazić nisu spremni

0

Poslije priprema u Trebinju, održanih po predviđenom programu, vaterpolo reprezentacija Srbije u nedjelju putuje na Sardiniju. Na italijanskom ostrvu „delfini” će od 8. do 10. avgusta odigrati turnir sa Hrvatskom, Grčkom i domaćinom.

Imali smo odlične uslove za rad. Odigrali smo i prijateljski susret sa Crnom Gorom, a rezultat 16:16, odnosno 20:19 poslije peteraca za Crnu Goru sve govori. Nastavljamo sa radom”, rekao je selector Srbije, Dejan Savić.

Od igrača koji su bili u Trebinju na Sardiniju neće putovati golman Mišović, zatim Branković i Milojević. U Beogradu se oporavljaju od povrede Jakšić i Lazić.

Na Savićevom spisku su golmani: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Lazar Dobožanov (Radnički), igrači: Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Đorđe Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički) i Vasilije Martinović (Novi Beograd).

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.