URA DPS-u: Dok trpate pare u džepove i na bankovne račune u inostranstvu, mi vraćamo novac od akciza u budžet i ulažemo ga u budućnost Crne Gore

4
 ,,Tužno je što je Crna Gora u dijelu svijeta dugo bila asocijacija na šverc cigara, i zato je smiješno što DPS bilo koga proziva za svoj neslavni patent, a kamoli one koji su tome stali na put i koji ne namjeravaju da stanu u borbi protiv kriminala. Pa makar na tom putu naišli i na svoje prijatelje i partijske kolege. Mi znamo da svaka promjena počinje od sebe. Mi smo svjesni da se nalazimo na najodgovornijim pozicijama u državi i da se baš zato moramo ponašati odgovornije od svih. Mi imamo hrabrosti da uvidimo greške, ali još više imamo snage da ih ispravimo“, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

,,Znamo kako je radio DPS, i znamo da više nikad niko neće moći tako da radi u ovoj zemlji. Mi smo dva svijeta, gospodo. Mi ne gledamo u članske karte, nego u zakone i dokaze. Dok vi trpate pare u džepove i na bankovne račune u inostranstvu, mi vraćamo novac od akciza u budžet i ulažemo ga u škole, domove zdravlja, vrtiće i bolje uslove za istražne i pravosudne organe. Dok naš premijer razgovara sa svim svjetskim liderima, vaš je stari poznanik italijanskih sudova“, naveli su još iz URE.

Kako su kazali, jedini način da Crna Gora postane ono što može biti, a može biti sjajno mjesto za lijep život, je vraćanje novca u legalne tokove, obraza u politiku i sklanjanje politike iz pravosuđa. ,,Zato ovo radimo. Zato ćemo to nastaviti da radimo. Zato neće biti izuzetka pred zakonom i zato je budućnost pred Crnom Gorom“, zaključuju.

4 Comments
 1. Q komentariše

  David Coperfild je izgleda član URA jer jedino on može izvesti da idu dva kamiona i jedan nestane ili su i URAši postali mađioničari.

 2. Q komentariše

  Ko o čemu lopovi o poštenju.Još da se jave oni iz euroa zdaj.

 3. AfrickaSljiva komentariše

  Hahahahah🤣🤣🤣🤣

 4. Кнез Васојевић komentariše

  Umjesto da je u prvih pola godine posle pada s vlasti pohapšena sva depesovska banda, oni se nešto sad ubjeđuju s njima, demantuju, upoređuju.. trt mrt.. miševi klasični

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.