Ukinite mu Tviter: Krivokapić podijelio ikonu Svetih Jasenovačkih Novomučenika ali mu je ipak Rezolucija o genocidu nepotrebna!

0

Bivši premijer Zdravko Krivokapić oglasio se na društvenoj mreži X i komentarisao predlog Rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

Krivokapić je podijelio ikonu Svetih jasenovačkih novomučenika, ali i poručio da za ovako nešto nije potrebna Rezolucija.

„Nama ne trebaju rezolucije na rezolucije, potrebnija nam je rezolucija o međusobnom pomirenju. Prizemne politikanske igre velikih majstora manipulacije uvijek idu na podjele, a meta im je Crna Gora“, napisao je Krivokapić na mreži X.

Nivo licemjerstva koji Zdravko Krivokapić pokazuje ovom objavom zasjenjuje apsolutno sve ono što je uradio protiv srpskog naroda do sad. U momentu kada se donose fingirane Rezolucije u Ujedinjenim nacijama o zločinu koji eminentni izraelski stručnjaci osporavaju kao genocid, i kada je možda i najpotrebnije sabranje srpskog naroda upravo oko svojih žrtava nad kojima i jeste počinjen taj najteži zločin u čovječanstvu, ovaj politički primjerak zalutalog profesora nalazi sebi za shodno da govori o pomirenju u regionu.

A kako se isti nikako nije zapitao zašto se u Ujedinjenim nacijama izglasala Rezolucija o „genocidu“ u Srebrenici kada je svima do pomirenja, kako Krivokapić navodi, ili će ipak pomirenje da ide nauštrb srpskog naroda što vidimo na djelu. Podsjećanja radi, gotovo svi srpski zvaničnici su kazali da je prava namjera Rezolucije da se traži ratna odšteta od Srbije i da se revidira Dejtonski sporazum čime bi se centralizovala BiH i sad, kada Crna Gora pokušava da ispravi nepravdu i bude prva država u svijetu koja će izglasati Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, što bi trebalo da bude na čast i ponos države jer bi se jedina adekvatno odužila jasenovačkim mučenicima, javlja se prvi prekrečeni premijer u istoriji da govori kako su to prizemne politikantske igre a da je meta Crna Gora.

Zaključujući, prosto se postavlja pitanje kako je uopšte ova figura zalutala na političku scenu Crne Gore i u jednom periodu uopšte predstavljala srpski narod i kako je do toga došlo da svaki Srbin danas čupa kosu i figurativno kida sebi ruku što je ikad bio primoran da pomenutog zaokruži.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.