Uhapšen Podgoričanin: Osumnjičen da je vrijeđao Jadranku Barjaktarević na društvenoj mreži

4

Podgorička policija uhapsila je F.J. (22) zbog sumnje da je putem društvene mreže pjevačici Jadranki Barjaktarević uputio riječi uvrjedljive sadržine, saopšteno je iz Uprave policije. On je je priveden Sudu za prekršaje zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru – drsko ponašanje i prijetnja.

“Barjaktarević je podnijela prijavu u kojoj je navela da su joj na jednoj društvenoj mreži upućene riječi uvrjedljive sadržine. Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica su o prijavi upoznali državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u navedenim objavama nema elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, pojašnjavaju u policiji.

Policija je, preduzimajući dalje mjere i radnje iz nadležnosti, pronašla F.J. koji je korisnik naloga na društvenoj mreži gdje su postavljene objave sporne sadrzine.

“F.J. je danas priveden u službene prostorije CB Podgorica i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka u skraćenom postupku privedeno Sudu za prekršaje u Podgorici zbog počinjenih prekršaja Zakona o javnom redu i miru a na štetu Barjaktarević”, zaključuju u saopštenju.

4 Comments
 1. Ja komentariše

  E ovo du sva posla policije,poserem im se u posao.najveća muka konje šta napisao.pu

  12
 2. E viva komentariše

  Hapsiti ove blavore ..

 3. koma komentariše

  Ta Barjaktarevicka je uvredila 30%stanovnistva Crne gore i niko je nije uhapsio !!!!?

  10
  1
 4. Ja komentariše

  Kako kučku nije sramota u Berane da ode u usta joj se naserem.
  E što joj ja rekoh jebalo majku,ovo joj je možda i fetiš.ona je zlatni tuš davno prevazišla

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.