Uhapšen Marko Ivanović (21): Opljačkao pumpu na Bioču

0

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su juče u kratkom roku, za nešto više od sat vremena od kada je počinjeno razbojništvo na benzinskoj pumpi u mjestu Bioče, identifikovali i lišili slobode Marka Ivanovića (21) iz Podgorice, lice osumnjičeno da je izvršilo ovo krivično djelo. Policija sumnja da je M.I. imao dva saučesnika i preduzima aktivnosti na njihovom pronalasku.

Podgorička policija je naime juče, koordiniranom akcijom na terenu, identifikovala, pronašla i lišila slobode M.I. oko 07,30 časova. Službenici CB Podgorica su prethodno pronašli vozilo marke „Peugeot“, koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.

Dežurnoj službi CB Podgorica razbojništvo je prijavljeno istog dana, dakle juče oko 06,15 časova.

Sumnja se da je M.I. juče, 02.06.2019. godine, oko 06,15 časova, sa jednim saučesnikom ušao u prostorije benzinske pumpe „Benz“ u mjestu Bioče i da su njih dvojica, uz prijetnju nožem i metalnom šipkom, od zaposlenog otuđili pazar u iznosu od 800 evra, dok ih je drugi saučesnik čekao vani, čuvajući stražu. Sva tri lica su bila maskirana. Nakon izvršenja razbojništva ova tri lica su se udaljila vozilom u pravcu Kolašina. Policija je međutim ubrzo identifikovala, pronašla i lišila slobode M.I, dok se na identifikovanju, pronalasku i lišenju slobode druga dva lica intenzivno radi. Pronađeno je i oduzeto i vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja razbojništva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.