Još nema dogovora: Krivokapić zbog bezbjednosti napustio sastanak i zakazao novi za nedelju

24

Premijer Zdravko Krivokapić nakon sat vremena koliko je obrazlagao predlog odluke o smjeni ministra Vladimira Leposavića napustio je sastanak sa predstavnicima parlamentarne većine, zbog bezbjednosne situacije u državi.

To je za BORBU potvrdila poslanica DF-a Simonida Kordić koja je u ime Nove srpske demokratije prisustvovala “sastanku” koji se pretvorio u premijerov monolog.

– Došli smo na sastanak na kojem smo trebali da razmijenimo mišljenja o krizi koja je nastala nakon samostalne odluke premijera da smijeni ministra Leposavića, bez konsultacija sa predstavnicima parlamentarne većine. Premijer je izložio jedan dugački elaborat od nekih sat vremena i zatim, prije nego što smo imali priliku da krenemo u razgovor, nas obavijestio da je bezbjedonosna situacija u zemlji takva da mora napusti sastanak i predložio nam da razgovaramo sa ministrom finansija koji nema nikakve veze sa temom- izjavila je Kordić.

Prisutni na sastanku su se dogovorili da se novi održi u nedelju.

-Dogovoreno je da se sastanak odložio za nedelju kako bismo mogli da razgovaramo o jednoj vrlo ozbiljnoj krizi u kojoj je ušla Vlada, zahvaljujući ovom potezu premijera. Naš stav je po tom pitanju poznat, ali očekujemo da premijer iznesi neki predlog o načinu kako misli da riješi novonastalu situaciju- poručila je Kordić.

Sastanku sa  premijerom su u ime svojih partija prisustvovali Miloš Konatar  (URA), Momo Koprivica (Demokrate), Branka Bošnjak (PZP), Maja Vukićević (DNP), Simonida Kordić (NSD), Miodrag Lekić (Demos), Maksim Vučinić (RP), Vladimir Joković (SNP) i Srđan Pavićević (CIVIS).

24 Comments
 1. alf komentariše

  Selo gori a DF se češlja ?????Ovo je neozbiljno od strane DF-a !Gdje je bar Medo?

  16
  66
  1. tako stoje stvari komentariše

   A što je neozbiljno ? Odgovor taman kakav zaslužuje. Kakvo crno buduće zajedničko djelovanje ??? Ruši ministra pravljenjem koalicije sa DPS-om a ovamo bi da priča ???

   Od Krivokapića se očekuje samo jedno – OSTAVKA !!!
   Narod očekuje da više ne koči procese demokratizacije društva i razvlašćivanja DPS-a. Njegova ličnost je najveća prepreka u tome !

   Što se pričalo, pričalo…sad će neki da slušaju….

   59
   4
   1. LipaLipa komentariše

    …ne rusi premijer apostola, sam on sebe srusio, … ne moze apostol, makar bio kao Obilic a nije, … biti iznad premijera koji ga “odabrao”, … mnogo je to prostije, decko je cisti ego, obaska nije autonoman, … no bote odjebi, odredjuj dje “naucio”, … ne moze se cijela suma, radi jedne pisljike (Lepe) posjeci, … aj’ zdravo, …

    8
    29
    1. Kontra revolucija komentariše

     Lipa ponovo prevrceš stvari !.
     Nikad i nijednom trenutku se Leposavic nije postavio iznad premijera !.
     Ako neki ministar nešto ne moze da izjavi što premijer diktira i trazi znaci da je društvi na dobrom putu demokratije !.
     Pa trdeset godina ste radili šta vam je dzemperaš naredio, valjda je dosta bilo diktature !.
     Jedan dobar premijer bi ovu situaciju rešio u svom kabinetu u 4 oka ali Krivokapic je “eksperta” pa ne zna kako se to radi !.
     Najbolje bi bilo da se izgubi i ne pravi od te vlade dalje “njegov privatni cirkus” !!!.
     Radi se o buducnosti novih generacija koji su od stare vlade drzani u podrumu (Underground), poznato ?
     On je samo kocnicar i pomagac staroj vladi ili vidiš bilo kakvog napredka ?.

     31
     2
    2. tako stoje stvari komentariše

     @ DuaLipa

     Da upodobim realnosti tvoj komentar, uz male korekcije ….

     “…ne rusi DF premijera, sam on sebe srusio, … ne moze Premijer, makar bio kao Obilic a nije, … biti iznad volje naroda koji ga “odabrao”, … mnogo je to prostije, Krivokapić je cisti ego, obaska nije autonoman, … ”

     Ono “bote ” i ” Go Fuck Yourself ” ne bih…dovoljno govori o tebi i tvojoj duhovnosti ….

     Kao što već rekoh, što se pričalo pričalo, sad ima da se sluša.

     17
   2. alf komentariše

    Slažem se ja stobom,ali neozbiljno je da tu nije bio bar Milan i Medo ako ne i Andrija što upravo pokazuje način završetka ovog sastanka a i njegovo trajanje gdje se vidi da Krivokspić nema nizrno poštovanja prema ljudima koji su tu bili.Kao sve do sad u nedjelju će pobijati ono što je rekao danas a istovremeno dok si ti a i ja za smjenu čovjeka koji očito nije sav svoj DF po medijima u Srbiji upravo suprotno smatra da treba da ostane.Mene smeta defetizam i defanziva koju je mandić iskazao i 2015.g.kada je dao 15 dana Milu da se sredi i omogući Konjeviću da izvede batinaše na narod ! Pogledaj danas gdje su šljemovi ,oprema za razbijanje demonstracija,gdje je što a premijer bježi iz vlade zbog sigurnosti ?!!!Dokle više se misli gledati ovo nacističko divljanje ostraštenih bolesnika po crnoj gori,pa pogledaim face sve debil do debila a IQ 10 !I oni drze Crnu goru pod okupacijom jer ih štiti Krivokapić sa svojim ponašanjem a Daru iz Smokovca je mogao hapsiti. Ma mi smo u govnima i ako se ove nacističke skupine ne rasture svako zlo se može desiti i opet če Krivokapić tvrditi da nije njegova krivnja.Mjenja direktora aerodroma danas i koga postavlja opet nacističkog vojnika,nigdje nikog nije smijenio i ako je smjenio ostavio nacističke vojnike i dalje ko direktore…… neozbiljno od DF da bar ne stane čvrsto pred njega čak se i Medo primirio!Zašto i on sad šuti ?

    21
    2
    1. tako stoje stvari komentariše

     Polakote brate, igra se privodi kraju. Ovo je samo tehničko pitanje, kada će Krivi premijer u zasluženu penziju. To više nije sporno, niti se dovodi u pitanje, bitno je očuvati parlamentarnu većinu…a Krivokapić ima samo tri opcije : Ostavka, povlačenje prijedloga za opoziv Leposavića ili da uradi javno ono što svo vrijeme čini, koalira sa DPS-om. Svaki njegov potez, dobiće adekvatan odgovor…davno prokomentarisah, da lisicu kad išćeraš na čistinu, lakše je sa njom. A lisac je na čistini…

     Inače, epilog sastanka, dokazuje da je bio mudar potez Milana,Andrije i Meda da pošalju dame na sastanak. Krivokapiću je iskazano poštovanje taman koliko zalužuje, treba da mu je čast da je sjedio u društvu te tri dame, imao je šta pametnoga i da čuje od njih, no mu bila izgleda nedje preša.
     Da sam se ja pitao, posao bi mu čestitog Šaća Bulatovića na sastanak, da ga Šaćo presliša.

     15
     2
     1. alf komentariše

      Zar niko ne vidi da je u toku državni udar s kojim komanduje Milo Đukanović????????A policja je njegova,vojska je njegova i to sve zahvaljujući Krivokapiću!

      33
      5
     2. tako stoje stvari komentariše

      Griješiš…

      Ne komaduje ovim cirukusom samo Milo, već i Krivokapić i Dritan. Interesi im se preklapaju. Milov se dobro zna, Krivokapićev je da popravi “rejtinig” medju Srbima.
      Podla je ovo igra. Nema nevinih…neki glume nevinašca ( krivi ) da bi profitirali politički. Providno. Ne treba nasjesti na tu podvalu.

      23
      2
  2. Ćenta komentariše

   Mala moja u beloj bluzi
   De se malo meni nguzi

   5
   1
 2. Stremljenje komentariše

  Cetnicka vreća govana. U kamion pa u Prizren da ga osvajate.

  7
  55
  1. Zeta komentariše

   Samo lagano. Uske ce vam vece solje bit glibezi ustaska.

   19
   3
  2. Q komentariše

   Zalosno je kad neko ne zna ko je i što je pa ni nezna da je Prizren crnogorski a ne Srpski debilu nacistički.

   49
   3
 3. Maršal komentariše

  Bezbjednosti 20 ustasa,e ljigo i nista jedno kako te glasa ovaj narod pizdurino jedna

  28
  1. Ćenta komentariše

   Zds nesoji genocidaski

   2
   12
 4. Ivi komentariše

  U to su nas oni uvalili, ljuljajući Drps

  18
 5. Ivi komentariše

  Liči na puzajući državni udar, i preuzimanje vlasti, ne valja

  19
  1
 6. Helm komentariše

  Djela treba da opravdaju riječi. Ali samo ako dolaze tim redoslijedom. Ako prvo obećamo, izjavimo, zaprijetimo. Tada smo dužni da učinimo ono što će našim riječima dati snagu ispunjenja, što će ubjediti druge da smo mislili ozbiljno. Međutim, redosled nije propisan.Mi samo radije govorimo ili ćutimo, nego što činimo. A ponekad je dovoljan samo jedan gest bez riječi, koji otvara porzal kroz koji stižu prave riječi.

  4
  1
 7. Ratka komentariše

  Boze mi pomozi sto sto cini ovaj covjek. Jeli on svjestan cemu ovo vodi. Samo da ne zavadi narod.

  18
  1
  1. alf komentariše

   Ko što Mila nije briga za narod nije briga ni Krivokapića.

   15
   1
 8. Stremljenje komentariše

  A kakve su ove dvije domaćice. Jedna ljubavnica nikad žena onog mrca glavatog, a ova Kordicka cetnikusa poslije Republike Srpske došla da cetnikuje po Crnoj Gori. U štalu pa za Bosansku Krupu.

  6
  73
 9. Radnik komentariše

  Rekoh li vam snimajte premijera ! jer je juce bilo juce danas je bilo sjutra sjutra ce biti preksjutra preksjutra ce biti danas a danas ce biti posle posle ce biti prekjuce a ja nemam pojma sta sam rekao. Vas Zdravko

  28
  1
 10. Mihailo komentariše

  I ovima što su mu danas napali kćerku Juda Krivokapić hoće da preda glavu Vladimira Leposavića.

  48
  1
 11. Ćenta komentariše

  Jbo vas kontrarevolucionar obadve

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.