DF režimu: Laž je da je Mitropolit Amfilohije kapitulirao!

0

Demokratski front u potpunosti poštuje i prati sve odluke Episkopskog savjeta SPC u Crnoj Gori, usmjerene u pravcu poništenja antipravoslavnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Posebno smo zadovoljni i pozdravljamo najavu Episkopskog savjeta da će litije trajati dok se sramni Zakon protiv SPC ne stavi van snage.

Moramo upozoriti javnost na zlonamjerno interpretiranje pojedinih režimskih medija i analitičara da je susret Mitropolita Amfilohija sa Duškom Markovićem svojevrsna kapitulacija SPC, i da je razgovor bio baziran na primjeni Zakona. Na ovaj način režim preko medijskih satrapa bezuspješno pokušava relativizovati buduće litije i unijeti zabunu među desetine hiljada vjernika koji ovih dana mirno protestuju protiv antisrpskog i anticrnogorskog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Uostalom, najbolji odgovor na ove režimske podmetačine je Mitropolitov jasan stav da je Milo Đukanović dokazani istorijski izdajnik, i da SPC neće pristati na bilo kakav truli kompromis sa izopštenicima iz pravoslavlja. Na tom svetom putu odbrane naših svetinja od antihrista svi treba da saslužujemo našem mitropolitu koji nosi krst pravde i odlučnosti koji niko ne može oboriti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.