Tuča Ivanovića i Drljevića u Kolašinu: Tukli se letvama zbog muzike

0

Porodice Drljević i Ivanović iz Kolašina akteri su tuče koja se 24. februara dogodila zbog glasne muzike, ispred lokala SFRJ, u ulici 4. Proleterske u tom gradu. Snimak tuče objavljen je na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov, da bi ga zatim “Jutjub” ubrzo uklonio zbog scena nasilja. Iz policije je saopšteno da je dežurnoj službi Darka Ivanović (36) iz Kolašina prijavila da je nju i njenog brata Dragoslav (35), ispred ugostiteljskog objekta “SFRJ“, fizički napala porodica Drljević.
“Odmah po prijem prijave službenici OB Kolašin su izašli na lice mjesta, gdje su u ovom ugostiteljskom objektu zatekli Darku Ivanović koja je vlasnica ovog lokala, njenog brata Darka, dok su sa njim u društvu bili Aco Vlahović (34), Bojan Zeković (34) i Vladeta Bulatović (34). Oni su policajcima kazali a da su ih fizički napala i izudarala braća Filip (27) i Stefan Drljević (29), njihov otac Predrag (57) i majka Fatima Bikić (53)”, navode u polciji.
Policijski službenici su ispred ugostiteljskog objekta “SFRJ”, nedaleko od ulaza pronašli jedan kuhinjski nož i jednu drvenu letvu dužine od oko 70 cm, dok su na pločniku bili vidljivi tragovi krvi.
Policija sumnjiči Filipa Drljevića da je došao oko 02.30 u ovaj ugostiteljski objekat, u kojem se proslavljalo rođenje djeteta, kako bi ih upozorili na glasnu muziku. Nakon kraće prepirke Dragoslav Ivanović je odgurnuo Drljevića, sa ulaza lokala, a zatim ga udario šakom. Nakon toga je Darka Ivanović prišla Filipu Drljeviću i tukla ga zajedno sa svojim bratom. Zeković, Vlahović i Bulatović su se nalazili sa Ivanovićima u vrijeme trajanja tuče. Ubrzo nakon ovoga iz stana izlazi porodica Drljević, kako bi odbranila Filipa i tu dolazi do međusobne tuče.
“Nakon par minuta iz stana su Predrag, Stefan i Fatima sa namjerom da odbrane Filipa i tu dolazi do međusobne tuče sa Ivanovićima. Kako se sumnja, Fatima je letvom udarila Dragoslava Bulatovića”, saopšteno je iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.