Stanić: Krivokapić da podnese ostavku, izvinjenje zbog kršenja mjera ovaj put mu ne smije proći

1

 

Crna Gora je na današnji dan izgubila hiljaditog stanovnika zbog opasnog korona virusa koji je prisutan manje od godinu dana u našoj zemlji. To je najveći gubitak života od Drugog svjetskog rata, veći nego svi zemljotresi, svi ratovi, sve druge epidemije, poručio je portparol Socijaldemokratske partije Mirko Stanić.

“Dok desetine hiljada građana Crne Gore oplakuju najmilije, državna vlast se ponaša kao da je virus u Bocvani. U danu kad se zaključava izlazak iz gradova za više od pola Crne Gore, premijer opet bez maske, u Hramu u Podgorici ljubi slavske kolače. Zalud svi apeli za poštovanje mjera, distancu, maske i slično, ako prvi čovjek izvršne vlasti šalje poruku da se one ne moraju poštovati”, navodi Stanić.

Kako je istakao, kako se prošli put, izgleda neiskreno, izvinio građanima zbog kršenja mjera, ovaj put mu izvinjenje ne smije proći.

“Došlo je vrijeme da se jasno saopšte činjenice i zatraži odgovornost. Vlada Crne Gore, na čelu sa Zdravkom Krivokapićem i ministarka zdravlja Jelena Borojević Bojović nijesu u stanju da obuzdaju epidemiju Covid-19 u Crnoj Gori i zato moraju podnijeti ostavke, jer našoj zemlji svakim danom slijedi sve crnji scenario, sa sve većim brojem zaraženih i preminulih”, dodaje on.

Stanić navodi da zbog nesposobnosti, ali i fragrantnog kršenja mjera koje sami donose, oboje moraju otići sa svojih mjesta, kako bi se sačuvali životi građana.

“Ovo više nije pitanje političkog nadmudrivanja, nego borba za zdravlje stanovnika Crne Gore. Zbog toga zdravorazumski poziv premijeru Krivokapiću i ministarki Borovinić Bojović – povucite se prije nego bude kasno”, naveo je Stanić.

1 Comment
  1. Žile komentariše

    Možeš ti Krivokapića ufatiti za kurac. Sve ste pokrali bagro jedna pa sad samo lajete. Više ste vi zarazili ovu zemlju poganlukom nego turci za 500 godina. Da tebe da ostavku bagro jedna.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.