Šta se krije iza sječe stabala: Sin visokog funkcionera DPS-a iz sjenke širi biznis na Žabljaku!

2

Iza devastacije na Crnom jezeru na Durmitoru stoji sin visokog funkcionera DPS-a, koji planira da u tom kraju razvija svoj privatni biznis, saznaje Borba.

Svi poslovi u tom dijelu Durmitora se rade po direktivi naslednika visokopozicioniranog funkcionera vladajuće partije, koji iz sjenke vuče sve poteze.

“Svi znaju da su druga lica maska za sina funkcionera DPS-a koji stoji iza poslova na Crnom jezeru. I ne samo na Žabljaku nego i na još nekim atraktivnim lokacijama. Naravno, drugi se pojavljuju u njegovo ime, on iz sjenke povlači poteze, kako ne bi iritirao javnost, naročito sada u vrijeme protesta i velikog narodnog nezadovoljstva”, otkriva naš sagovornik iz DPS-a.

Javna je tajna da je to lice preuzelo velike poslove u Crnoj Gori.

Sumnja se da je do sječe stabala na Crnom jezeru došlo kako bi se privatni biznis sina funkcionera DPS-a proširio, iako to demantuju iz tamošnje opštine.

Mediji su pisali da je firma „Eksplorer“ iz Kolašina iza koje stoji Luka Bulatović zakupac je novoizgrađenog restorana na obali Crnog jezera.

Bulatović je bio jedini ponuđač koji je prihvatio sve uslove iz javnog poziva koje je sredinom maja raspisalo Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT). To je podrazumijevalo godišnji iznos zakupnine ne manji od 49.726 evra, podjelu profita u odnosu ne manjem od 40 prema 60 u korist zakupca.

2 Comments
  1. […] Sin visokog funkcionera DPS […]

  2. Srdja komentariše

    Sin premijera Duska Markovica, Pedja Markovic, koji ima i tzv avanturisticki park na Gorici u PG sa pratecim ugostiteljskim sadrzajima, a opet na ime ovog Bulatovica. Radi, naravno u Kontroli letjenja (SMATSA) za ogromnu evropsku platu, iako nema nikakve veze sa tom strukom. O ostalim krupnim stvarima ovog lobija cemo nakon demokratske pobjede

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.