Šokantno: Radoje Zvicer htio da ubije Vučića, vođa “Kavčana” povezan sa režimom Mila Đukanovića!

4

Dijana Hrkalović, nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije iznijela je teške optužbe na račun vlasti Mila Đukanovića u Crnoj Gori.

Ona je saopštila da je Radoje Zvicer, vođa “kavačkog klana” ima političku podršku vlasti u Crnoj Gori.

“Ja znam koliko je Radoje Zvicer (vođa kavačkog klana) surovi psihopata, sa nevjerovatnom logistikom za ubistvo, pogotovo što ima političku podršku crnogorskih vlasti i ko zna čijih još. Bila sam užasno zabrinuta i uplašena. On je planirao atentat na Aleksandra Vučića. To je nikad ozbiljnija prijetnja po njegov život. Izluđivalo me je i nerviralo što su pojedinci govorili da je to prenapumpano. Htjela sam da im kažem: Rođaci, koliko vi pojma nemate”, kazala je ona.

Tvrdi i da je Nebojša Stefanović ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije predsjednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice.

“Čitao je transkripte njegovih razgovora, mimo predsjednikovog znanja, njemu iza leđa. Tražio je da mu se dostavljaju ti transkripti. Nije preduzeo kontraobaveštajnu zaštitu predsjednika niti je obavijestio BIA, da oni preduzmu mjere. Tamo gdje ima prisluškivanja i čitanja tuđih komunikacija neovlašćeno, tamo ima svega”, kazala je ona između ostalog.

4 Comments
 1. MARINKO komentariše

  Nije Milo takav Vi ste gospođice nešto pobrkali ne bi On nikome naudio hahahaha

  1. Laki komentariše

   KO JE PUCAO NA MITROPOLITA JOANIKIJA??? U BEOGRADU

  2. Laki komentariše

   KO JE PUCAO NA MITROPOLITA JOANIKIJA U BEOGRADU???

 2. Uskok komentariše

  Kakav blam,čitali ovo gospodja rajnke.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.