Sprema li se otkrivanje velike afere: Da li će Milov bliski politički i biznis partner izdati svog ortaka?

7

Pokretanje istrage protiv jednog visokog funkcionera DPS-a, poslovno bliskog sa Milom Đukanovićem, moglo bi da znači rušenje piramide koju je prvi čovjek DPS-a gradio preko tri decenije, jer nije isključeno da osumnjičeni pristane da bude svjedok saradnik u postupcima koji bi mogli da označe predsjednika Crne Gore kao aktera nekih afera.

Kako nezvanično saznajemo, istražitelji već nekoliko mjeseci rade na jednom velikom predmetu, u kojem imaju pomoć od međunarodnih partnera.

U centru afere je visoko pozicionirani funkcioner DPS-a, blizak Đukanoviću i politički i poslovno.

Vjeruje se da bi njegovo procesuiranje moglo da otvori Pandorinu kutiju nepočinstava i malverzacija u DPS-u.

Otvaranjem tog predmeta, i laicima će postati jasno, zašto DPS želi da pričom oko Temeljnog ugovora želi da skrene pažnju javnosti sa korupcionaških i kriminalnih afera.

Indikativno je da DPS juriša na Temeljni ugovor, a Milo Đukanović brani uhapšene prijatelje iz Plantaža, Vesnu Medenicu, Blaža Jovanića…

Kako sada stvari stoje, Temeljni ugovor će izgleda izvesti na čistinu DPS i pomoći da se ubrza otvaranje velikih kriminalnih afera u državi.

7 Comments
 1. Dekson komentariše

  Aj sa srećom! Lopovi sa idu gdje im je mjesto.

 2. Sebastijan komentariše

  AJDE SA SRECOM VISE DA NAM ZASIJA SLOBODA I PRAVNA DRZAVA !!!

 3. Bokeljka komentariše

  OCE LI TO VESO DA PROGOVORI ?! VAKAT JE ! DOSTA SU POKRALI GRADJANIMA CRNE GORE !

 4. Ivi komentariše

  Hoće, igraju ANB mafija i crkva zajedno.

 5. Harvi Kejtl komentariše

  Kakav Veso,čuveni Miomir M Mugoša

  1. Srdjan Loncar komentariše

   Na Mugoshu se najvishe tipuje, jer mu Milo nije smeo nista da naskodi.
   .
   .
   .

   Ja ne bih potcenio Brana Gvozdenovica.
   .
   .
   .
   Ipak mislim da bi najveca zvezda ovog LETNJEG „PRELAZNOG ROKA“ mogao biti Dushko Markovic. Vodio tajne sluzbe u vreme sudjenja za ubistvo Dushka Jovanovica! Sve tajne su mu bile dostupne. Odbacili su ga kao suvu krpu. Sam je sebe nazvao „vizionarom“ shto je podrzao da CG udje u NATO unatoch protivljenja 85% naroda. „Vizionar“ bi dakle mogo’ kao svaki vizionar, da pochne da pricha.
   .
   .
   .
   Posto Milo i dalje tvrdi da nema nikakve ustedjevine po offshore dzavicama, ni on ni Blazo, sve sto se pronadje bi bio DRZAVNI PLAN. Za Zawahirijem (vodja AL Kaide) je bila raspisana poternica sa $25 miliona nagradom za info koje bi vodilo njegovoj eliminaciji. Ja bih takodje raspisao $10 miliona nagradu za info, koje bi vodilo otkrivanju stotina miliona $ Milo-Blazo rachuna na Devichanskim Ostrvima-Panami-Malti-Londonu-Cirihu-Dubaju….

   1. Srdjan Loncar komentariše

    Typo posle re-reading: „Posto Milo i dalje tvrdi da nema nikakve ustedjevine po offshore dzavicama, ni on ni Blazo, sve sto se pronadje bi bio DRZAVNI P-L-E-N.“

    Ovo je bitno: Ne bi bilo potrebno da se cheka da se izglasa novi „Zakon o proveri nezakonski stecene imovine“.

    .
    .
    .
    Medjutim, najteze je naci „Svedoka Saradnika“, jer se plase za svoj zivot. Recimo Vesna Medenica za zivu glavu ne bi pristala da bude Svedok Saradnik sve dok Milo-DPS drze konce u svim sluzbama prinude. Glava bi joj visila u torbi u zatvoru.
    .
    .
    .
    Zato bi trebalo ici putem NOVCHANE NAGRADE.

    Naveo sam primer najnovijeg slucaja pokojnog Zavahirija – shefa Al Kaide. US su u stanju da ubiju bilo koga na Planeti, koji – ima mobilni telefon. Medjutim i za to je potrebna ogromna novcana nagrada da ga potkazatelji LOCIRAJU.

    Za $10 miliona bi Mila i Blaza rado izdali svi njihovi kontakti u Londonu, Shvicarskoj, Malti….
    .
    .
    .
    Samo zamislite kako bi to bio divan dan za Pravdu u CG. Pogledajte sve ove komentare, gde se ljudi mole Bogu – ZA SVOJU PRAVDU. Za sve te ogromne „DRZAVNI PLEN“ pare bi mogli da naprave josh 1 autoput (Jonski Autoput – Dubrovnik – Drach), plate stipendije za sve studente u CG, dupliraju sve penzije u CG.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.