Sportski direktor ABA lige o vrijeđanju Radonjića: To je nedopustivo

1

Budućnost je protekle večeri lako izašla na kraj sa Crvenom zvezdom (83:63) u derbiju 22. kola ABA lige, ali taj susret nisu obeležila samo dešavanja na parketu.

 

Dejan Radonjić bio je meta grupe navijača Budućnosti koji su prisustvovali meču u “Morači”. Tako je trener Zvezde, u hali u kojoj je ostavio dubok trag kao igrač i trener, doživio žestoke uvrede, ali tome nije pridavao značaj na konferenciji za medije.

“Dejo, splačino” čulo se između ostalog sa tribina u toku meča, a sportski direktor takmičenja Milija Vojinović je u kratkoj izjavi za Mondo osudio vređanje dela navijača.

-Kada je u pitanju vređanje, ABA liga je tu jasna. nesportsko ponašanje i vrijeđanje aktera je nedopustivo- rekao je Vojinović za naš portal.

Govorio je sportski direktor i o tome što je u dvorani bilo navijača, što se vidjelo i čulo u prenosu.

-Što se tiče publike u hali, ABA liga je tu na poziciji na kojoj je i Evroliga. To znači da prisustvo publike u hali zavisi od lokalnih epidemioloških mera i odredbi nadležnih sluzbi u svakoj državi pojedinačno- zaključio je on.

(Mondo.rs)

1 Comment
  1. E viva komentariše

    Radonju ne trebas vrijedjati,kao ni igrace cz jer je to sport..Ali zato coravog Covica ,e on je zavrsio sa dolascima u cg…ljiga ljigava

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.