SNP Pljevlja: O revanšizmu pričaju oni čiji predsjednici opštinskih odbora pokrivaju mjesta direktora u EPCG-u, CEDIS-u i Pošti!

2

Nekad Srbin, danas Crnogorac najveći, milija mu potkošulja od košulje, plače za foteljom i kabinetom, onim skupštinskim – uređenim po mjeri sopstvenog neukusa“, dajemo gospođi/ci Vesni Lončar iz Demokrata, predloge za dopunu današnjeg saopštenja i da na kraju potpiše svog lidera, ili još bolje dvojac bez kormilara, navedeno je u reagovanju pljevaljskog SNP-a.

Njihovo saopštenje prenosimo:

-Temeljni ugovor JE POTPISAN, na veliku žalost košuljaša i potkošuljaša. Potpisao ga je patrijarh Srpski, nego, možda je i on neznaven po bašim shvatanjima?
Dok Vesna Lončar potpisuje saopštenja o revanšizmu, neka nam odgovori kada je raspisan konkurs za mjesto koje ona pokriva trenutno u Termoelektrani Pljevlja? I za mjesta drugih potpisnika i nepotpisnika. Možda je briljirala pred Komisijom ili na osnovu bogatog CV-ija, nego nam je promaklo.
Na današnji dan, a pred lokalne izbore koji su za dva mjeseca, o revanšizmu pričaju oni čiji predsjednici opštinskih odbora pokrivaju mjesta direktora u EPCG, CEDIS-u, Pošti CG, predsjednik OD pljevaljskog Rudnika je i dalje njihov član. Kakav revanšizam – „neviđenih razmjera“.
I na kraju, neka nam Vesna odgovori zašto je njen, odskoro suprug, pobjegao iz OO Demokrata brže nego što je i ušao? Možda zbog toga što je shvatio pred kakvim bi sujetnim i megalomanskim tipovima morao da se povlači, da ćuti i klimoglavi, jer se to podrazumijevalo – stoji u saopštenju SNP Pljevlja.
2 Comments
 1. ARISTOTEL komentariše

  Dva krila koja su se odvojila od matice jedno komunisticko i starije i drugo mladje i skojevsko! Matica je zna se DPS!!
  Oba krila su toliko alava da je to za pricu!! Zaposlili su mnogo rodbine i jedni i drugi, doduse Demojrate mnogo vise!! I to sve kadrovi sa budi Bog snama diplomama!!
  Oba krila se zaklonila za gospoda Boga i pociveseg mitropolita Amfilohija, a glume se lideri i sto je smijesno misle da su postovani kod gradjana!! Ljudi moji da nije bilo ugrozenosti crkve id strane zlikovca Mila nikada ne biste bili u prilici da vrsite ikakvu vlast!! Ovo narocito jer ste kao rogovi u vrecu, svako vuce na svoju stranu!!

 2. Sikter efendija komentariše

  Sve tačno.
  Ali dok se svi troje ( DPS, SNP i Demokrate) , i pomalo DNP dakako, ne odreknete komunjarskog sektaštva, i ne vratite vjeri ,
  ostaje činjenica da ste svi posmrčad komunizma, sa velikim udjelom sektaštva,idolopoklonstva, poltronstva , svega što ne valja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.