SNP: DPS treba da obezbijedi analitičaru Zlatku Vujoviću “medalju za nešto”

1

Socijalistička narodna partija Crne Gore smatra da bi Demokratska partija socijalista, gubitnik na nedavnim nikšićkim izborima, trebala da obezbijedi  “medalju za nešto” dugogodišnjem analitičaru Zlatku Vujoviću, jer, zaista, toliku naklonost joj ne iskazuju ni njeni vjerni birači, ali ni visoki funkcioneri.

“Otužno je bilo slušati lament nad nikšićkim izborima predsjednika UO CEMI-ja, koji je i prije i nakon lokalnih izbora u Nikšiću ukazivao na navodne nepravilnosti u biračkom spisku i predizbornoj kampanji onih koji čine vlast na državnom nivou. Posebno je simptomatično to što se gospodinu Vujoviću koji se bavi monitoringom i istraživanjem ukazalo skoro hiljadu birača koji imaju pravo glasa u Srbiji i Republici Srpskoj”, saopšteno je iz ove stranke.

Iz SNP-a pitaju  predsjednika UO CEMI-ja, gdje su on i njegovi analitičari bili tokom svih prošlih izbora kada se u Crnu Goru dolazilo avionima na glasanje sa raznih svjetskih destinacija.

“Kako njegovi “senzori” ne uhvatiše te nepravilnosti i kako ne diže glas i “isplaka” se kao nakon nikšićkih izbora, ostaje nejasno. Možda bi trebalo da to malo pojasni. Poručujemo gospodinu Vujoviću, neka malo uhvati daha, neka se trgne jer za njega je nevjerovatno ali je to realnost – DPS je počeo da gubi vlast u Crnoj Gori. Načet je krajem avgusta, nastavilo se 14. marta. Brzo će i u maju, pa sve tako redom”, navode oni.

Poručuju Vujoviću da će se, gubitnički niz DPS-a će se nastaviti i to je nešto na šta ćete morati da se naviknete.

“Jedva čekamo da vidimo Vaš novi nastup nakon majskih izbora u Herceg Novom”, dodaju oni.

1 Comment
  1. akvarius komentariše

    SOROSEVAS

    1
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.