Slavica Šćekić: Samo tražim da krivci za ubistvo mog brata budu adekvatno kažnjeni!

0

Sestra ubijenog policijskog službenika Slavoljuba Šćekića, Slavica poručuje da je jedino što traži da svi krivci za ubistvo njenog brata budu kažnjeni kako zaslužuju.

„Nema institucije sistema kojoj se nisam obraćala za pomoć, da bi rasvijetlile ubistvo moga brata Slavoljuba. Lagali su svi. Davali lažna obećanja. Obavljali razgovore sa mnom, onako pro-forme. Dosađivala sam im u zahtjevima. I niko, ali baš niko nije htio da bar pokuša da se miješa u svoj posao“, precizirala je Šćekić.

Ističe da ništa drugo i ne traži, samo da ubistvo njenog brata bude u potpunosti rasvijetljeno i svi vinovnici da budu adekvatno kažnjeni.

„Ali, avaj, 17.godina uzaludne bitke za pravdu, sa mafijom u liku državnih zvaničnika i službenika. Na čija vrata treba još da pokucam, da molim za pomoć, da ubistvo moga brata bude u potpunosti rasvijetljeno“, upitala je Šćekić.

„I treba li uopste da molim? Naravno da ne bi trebalo! Ali sam i na to prinuđena.Na moju veliku žalost, a na sramotu onih koji su dozvolili da ubistvo policajca ostane nerasvijetljeno“, zaključila je ona na svom Facebook profilu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.