Skandalozne cijene u pojedinim lokalima na Primorju: Čaša cijeđenog soka od ananasa 16 evra! (FOTO)

3

Iako zvanične brojke govore da je turistička sezona na crnogorskom primorju na nivou prošle, turistički radnici u Crnoj Gori jednoglasni su da je stanje mnogo gore nego prošle godine i plaše se da će sezona doživjeti kolaps ako se nastavi ovakav trend i loše vreme.

Turistički radnici su jednoglasni su da je stanje mnogo gore nego prošle godine i tvrde da sjmeštaj popunjavaju mnogo lošije platežni gosti ili oni koji zakupljuju na noć – dvije.

Na sve to se nadovezuju pojedini ugostitelji koji u svojim lokalima drže cijene pića u rangu Monte Karla.

Redakcija Borbe je došla u posjed cjenovnika jednog lokala u Budvi, a cijene su više nego skandalozne.

Cijeđeni sok od ananasa 0,3 litra košta 16,20 evra, a sok od šargarepe 14,80 evra. Cijeđeni sok od kivija 0,3 litra prodaju po cijeni od 14,80 evra, cijeđeni sok od narandže 0,3 litra po cijeni od 11 evra.

Za Pepsi kolu od 0,25 litra treba uzdvojiti 7,6o evra, a ista cijena je Kokte, Biter Lemona, Tonika i Seven apa.

3 Comments
  1. Dusko komentariše

    Samo rokaj cijene, da dto prije pukne ovaj propali sistem !

  2. yu komentariše

    O čemu vi pričate?To je luksuz pa ko voli nek izvoli.Skandalozne su cijene u IDEA,Voli i ostalim trgovinskim lancima koji se bave prodajom hrane.IDEA ih je sve nadmašila u ludosti.O tome treba da pišete a svi šutite.

  3. Sity kvart komentariše

    Ovoga bezobrazluka. Bi za mjesec ipo dana da zarade za cijelu godinu. Jos da im je naci radnike da im rade dzabe. Nije mi jasno sto ovi ljudi dolaze ovamo. Za ove pare mogu gdje hoce.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.