Sinhronizovana podrška Krivokapiću bivšeg režima: „Komite“ pozvale Leposavića da podnese ostavku!

17

Grupa građana poznatih po odanosti bivšem režimu, među kojima nekoliko novinara Pobjede, Tanja Pavićević nekada angažovana u kabinetu Duška Markovića i Aleksandar Zeković bivši državni sekretar za ljudska i manjinska prava u DPS Vladi, okupili su danas „spontano“ ispred Ministarstva pravde sa transparentima na kojima pozivaju ministra Vladimira Leposavića da podnese ostavku.

Prema našim saznanjima, riječ je o protestu organizovanom u tzv „komitskom kabinetu“ Pobjede, na što upuićuje i dolazak fotoreportera ovog DPS glasila u trenutku dolaska „spontano“ okupljenih demonstranata.

Nije jasno zbog čega sledbenici bivšeg režima pozivaju ministra Leposavića da podnese ostavku kada će poslanici partije koju podržavaju godinama imati priliku da to urade u srijedu po predlogu Zdravka Krivokapića.

Prema našim saznanjima svi okupljeni su članovi građanske inicijative 21. maj formirane i finansirane po direktivi krugova bliskih DPS-u.

 

17 Comments
 1. tako stoje stvari komentariše

  Zdravko, Komite, DPS…fino društvance na istom zadatku, da obave posao za istog gazdu.

  41
  2
  1. tako stoje stvari komentariše

   Zaboravi pomenut i par cetinjskih popova, kao i jarcopazitelja….dugačak je spisak, ko će to sve popamtit 🙂

   31
   4
   1. LipaLipa komentariše

    … Stvari, … lep primer koi govori o tome da svako ima svoj ugao gledanja, … evo je to vidim skoro pa suprotno, … komite sipaju gorivo u rezervoar df, “otimaju” njihovog premiera, … ma salim se, ovo je kao kost izmedju df i dps, oce da se pokolju, naravno da je to cilj, … uvek oni jedni druge harane, inace bi “krepali” otisli sa polit.scene, … aj’ zdravo, …

    5
    23
    1. Vasojević komentariše

     Lipa ili Ljipa aj zdravo moj ti usput

     17
     1
  2. Ksilofon komentariše

   Borba i CdM opet na istom zadatku.

   7
   20
   1. Čiko komentariše

    kako na istom komšo, ko je otvorio 4 nove apoteke i salon od 300,000 u Beogradu? Borba ili onaj kojeg braniš stavljajući Borbu u kontekst CDM-a? Zajednički udarate na DF i sve Srbe u CG, od početka je strah da će Leposavić i ekipa pojačati DF i sve sinhronizovano zdravkisti, demokrate i DPS čine da oslabe Srbe i slobodarce.

    1. LipaLipa komentariše

     … Ciko, … ono bas rekla kazala, kolko smo obavesteni, ne sumnjam da jesmo, davno bi to “puklo”, … to nisu biznisi premiera, njegove uze porodice, … no imamo primere, ne rekla kazala, vec argumentovane, … korupcija lidera df od strane Vucica, andrija / od skora i milan, … ukljuceni u gradjeviske poslove oko BGNV, milionski, ma desetine, poslovi, kao i sa naftom, gasom, …. puno se “radi” ali ne oko premiera, da kako, … aj’ zdravo, …

     2
     4
    2. Ksilofon komentariše

     Ja sam prvi za to da Leposavić zamijeni ove potrošene lidere DF. Kad im se tako sviđa neka mu ustupe svoja mjesta, tri puta je od njih pametniji i moralniji.

     3
     2
 2. VLADA komentariše

  A STA RADE KOMITE BLAGO NJIMA. BOGAMI DA IM COVJEK DA MOTIKU DA KOPAJU NEBI NI JEDAN DOSAO PRED VLADU.

  VJEROVATNO SU SE I ONI OKORISTILI OD DPS VLADAVINE SVIH OVIH 30 GODINA.

  BLAGO NJIMA. DOK SE ONI BOGATE ONI PRED SKUPŠTINU.

  25
 3. Kile komentariše

  Zeko stari UDBAŠ što nas je zadužio braneći policiju dok nas je mlatila tokom litija i protesta u Budvi. Zdravko, lijepo si društvo našao da zajedno s njima smjenjuješ Leposavića

  33
  1
  1. Morfeus komentariše

   Zdravinjo ovo ti je ekipa, miris narod sa Zekom i Tanjom … piiih

   28
   1
  2. Mirko komentariše

   E klošari

   17
   1
 4. predrag komentariše

  Prava ekipa zdravko,milo komite…pih.

  26
  1
  1. Bajro komentariše

   Vala,Leposavić je ekspert koliko Radulović Spaić i ostali. Da li je moguće ovo što vidim.?

   1
   14
 5. Q komentariše

  Je.o vas sve Krivokapic narocito nesposobnjakovice iz ZBCG !Zao mi je poslije svega sto sam glasao za takve nesposobne volove.

  8
  12
 6. alf komentariše

  Ja sam stvarno ogorcen da je i mojim glasom covjek koga sad ove neonacisticke spodobe podrzavaju dosao do mogucnosti da bude premijer ! Glasaci ZBCG nisu komite niti je ovo njihov premijer!

  22
  2
 7. Migo komentariše

  Rascerajte ove lazne patriote! Nagutajte ih suzavca ka sto ste nas nagutavali evo 30 godina! Podrska leposavicu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.