Sinđelić nastavio sa biserima: Nindža pipun je htio da me bije u Podgorici

0

Svjedok saradnik Saša Sinđelić saopštio je juče u sudnici Višeg suda da je čuo za nekog nindžu pipuna koji je htio da ga bije. On je kazao i da mu niko ništa u Crnoj Gori nije obećao, “samo sam tražio da mi država Crna Gora garantuje sigurnost i pravično suđenje. Tvrdio je da nije razgovarao sa Velimirovićem od preslušanog razgovora, da jesam, čitava javnost bi znala.
“Milošu Jovanoviću sam dao 500 eura, on se ne bavi kriminalom”, rekao je on.
Sinđelić je pojasnio da je u društvu Velimirovića kontaktirao Predraga Bogićevića, ali da se ne sjeća da li su sa još nekim zajedno pričali.
Svjedok saradnik tvrdi da je dobrodošao na svim tribinama srpskih klubova i da bi mogao da okupi više stotina navijača kada bi to bilo potrebno.
Sinđelić je naveo da je od Crne Gore tražio garanciju bezbjednosti i pravično suđenje.
“Po onome što sam ja znao ja sam bio okrivljeni. Ja sam bio spreman da odležim nešto u zatvoru, da bih izvadio ove ljude koji su po mom mišljenju nevini”, istakao je on.
Svjedok saradnik je kazao da je u Crnu Goru došao avionom koji je manji od velikih putničkih aviona. Naveo je da nije zagledao unutrašnjost aviona, ali da mu se čini da je bilo petnaestak sjedišta.
Sinđelić je kazao da mu nije niko puštao snimke mjere tajnog nadzora, već da ih je čuo samo u sudnici.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.