SD: Abazović osvetio svoje nalogodavce iz FSB-a, Kentera će ponovo obavljati odgovorne poslove u sektoru bezbjednosti nakon dolaska nove vlasti!

1
Direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost, Savo Kentera, smijenjen je na elektronskoj sjednici Vlade na prijedlog premijera u tehničkom mandatu jer je raskrinkao Abazovićevu kriminalnu družinu i stao na kraj malignom ruskom uticaju u Crnoj Gori, saopšteno je iz SD-a.
Abazović je, tvrde iz SD-a pokazao po ko zna koji put da njegov cilj nisu ni evropska, ni evroatlantska Crna Gora, već država podanik režimima u Beogradu i u Moskvi. To je, pored navedenog, još jedan od razloga zašto je Kentera predstavljao smetnju i opasnost za Abazovića.
– Prosto je nevjerovatno da, nekoliko dana nakon uspješno realizovane akcije u kojoj su privedeni pravdi i visoki državni funkcioneri, direktor ANB-a bude smijenjen zbog takvih rezultata. Jasno nam je da je bolno što je navedena akcija dotakla i Abazovićeve najbliže saradnike, visoke funkcionere njegove partije, ali ovakvo ponašanje odlazećeg premijera je apsolutno nedopustivo.
Razumijemo i Abazovićev opravdani strah da bi djelovanje Kentere i ANB-a moglo dovesti i do njega samog, kao i još nekih njemu bliskih ljudi, ali ovakva demonstracija kriminala i urušavanje institucija su do sad neviđeni u demokratskim državama.  Ne čudi nas ni to da je Abazović morao osvetiti svoje nalogodavce iz ruske obavještajne službe sa kojima se Kentera, u rekordno kratkom roku, vrlo uspješno obračunao.
Ovim putem pozivamo SDT-a da odoli svim političkim pritiscima sa kojima se suočava, procesuira odgovorne za šverc cigara, kao i da istraži do kraja eventualnu odgovornost ministra unuttašnjih poslova i premijera u tehničkom mandatu u svemu ovome. Kentera će, na osnovu svojih rezultata, ponovo obavljati odgovorne poslove u sektoru bezbjednosti nakon dolaska nove vlasti, ali Abazović, sigurni smo, nikad više neće biti na nekom mjestu odlučivanja u Crnoj Gori – saoppšteno je iz SD-a.
1 Comment
  1. Harvi Kejtl komentariše

    Donro ćete ga popušit svi majku vam steram,i sd i sdp i bs i dps.sve vam steram

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.