Samostalno u Baru, Bijelom Polju, Žabljaku i Budvi: Prava Crna Gora podržala Jelenu Borovinić Bojović na izborima u Podgorici

0

Prava Crna Gora će na izborima u Podgorici nastupiti u koaliciji sa Demokratskim frontom koju predvodi Jelena Borovinić Bojović, potvrdio je sinoć Glavni Odbor Prave Crne Gore.

Prava Crna Gora je na organima partije donijela odluku i o učešću na izborima u drugim gradovima. Uvažavajući predloge opštinskih Odbora u gradovima u kojima se izbori održavaju Prava Crna Gora će u nekim opštinama učestvovati samostalno, a u nekim u koaliciji.

Odbori Prave Crne Gore u Baru, Budvi, Bijelom Polju i Žabljaku donijeli su jednoglasne odluke da na izborima nastupaju samostalno i ta odluka je podržana od strane Glavnog Odbora partije.

Prava Crna Gora će u Podgorici, Kolašinu, Plavu i Zeti nastupati u koaliciji sa Demokratskim frontom, dok u Danilovgradu nastupamo u koaliciji sa Ujedinjenom Crnom Gorom.

Imajući u vidu važnost predstojećih lokalnih izbora, Prava Crna Gora će dati svoj maksimum u svim gradovima, kako bi se konačno oslobodili nazadne i kriminogene politike DPS-a i na lokalnom nivou.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.