Rat službi Srbije i Crne Gore: Beograd udario na “škaljarce” da raskrinka veze kriminala i policije u Podgorici!

2

Dok u podzemlju traje borba za prevlast, nakon što traje sukob “škaljaraca” i “kavčana”, u isto vrijeme bezbjednosne službe Srbije i Crne Gore vode bitku oko šefova ta dva zavađena klana, saznaje Borba.

Pošto je javna tajna da su “kavčani” dio ekipe koju je država nadzirala, dotle su “škaljarci” na meti za odstrel već nekoliko godina. Problem po državu Crnu Goru, odnosno, po neke pojedince iz bezbjednosnog sektora je što su bili povezani sa oba klana, pa bi mnogo prljavog veša moglo da bude izneseno u javnost.

“MUP Srbije je to prepoznao, zato su oni već godinu dana fokusirani na razbijanje “škaljarskog klana”, tačnije na hapšenju vođa, koji mogu biti dragocjeni svjedoci. Tako je Jovica Vukotić već u rukama srpskih obavještajaca a isti plan postoji i za njegovu desnu ruku Igora Dedovića. Cilj je da se do Dedovića stigne prije crnogorskih kolega, kako bi u svojim rukama imali dva kapitalca koji mogu biti nezgodni svjedoci po mnoge u Crnoj Gori, kako iz bezbjednosnog sektora, tako i iz svijeta politike”, otkriva naš sagovornik.

Zato se ime Dedovića veže za najnoviji šverc kokaina u Rumuniji u koji su učestvovali i srpski državljani. To se ne dešava slučajno jer Srbija steže obruč oko Dedovića, kako bi prva stigla do njega.

Vođa “kavčana” Slobodan Kašćelan je u rukama Podgorice, dok su “škaljarci” pod šapom Beograda. Pravi rat se vodi između dvije službe oko ove dvije grupacije, jer svjedočenje nekeih od njih može biti pigubno za mnoge funkcionere u Crnoj Gori.

Podsjetimo, Vukotić je već, kroz medijske nastupe, u svojim pismima nagovijestio da bi mogao da objelodani sve veze politike, policije i kriminala u Crnoj Gori, pa ne čudi što mnogi strijepe od njegovog svjedočenja, sada kada je van domašaja Crne Gore.

Pucaju odnosi dvije države: Vukotić udara na crnogorsku policiju!

2 Comments
  1. Reg komentariše

    Kaže se STREPJETI a ne STRIJEPJETI. Korijen riječi je TREPTAJ, TREPTATI (očnim kapcima zbog straha). Dakle “oni strepe” a ne “oni strijepe”. Hvala…nema na čemu.

  2. Marina komentariše

    Stiskaju se vratovi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.