Rasulo u DPS-u Podgorica: Većina koordinatora odbila da dođe na promociju liste Ivana Vukovića; Stara garniruta bojkotuje listu koju DPS nije ni pravio!

5

Da se podgorički ogranak DPS-a nalazi u rasulu od kada je Ivan Vuković preuzeo komandnu palicu  potvrdila je preksinošnja promocija liste „Svi za naš grad“ u Bemaks areni.

Konvencijia na kojoj je promovisana lista SKY stranke i njenih satelita koju predvodi Ivan Vuković, pored slabijeg odziva građanstva, svjedočila je i o rascjepu koji vlada i podgoričkoj podružnici partije Mila Đukanovića.

Naime velika većina DPS-ovih koordinatora za Podgoricu odbila je da dođe na promociju liste Ivana Vukovića, nezadovoljni činjenicom što je gradonačelnik Glavnog grada sam odabrao DPS-ove kandidate za odbornike.

Dosadašnja DPS-ova praksa uoči lokalnih izbora u Podgorici podrazumijevala je da odbori na terenu predlažu kandidate za odbornike, što nije bio slučaj sada kada je Vuković napravio listu prema svojim preferencijama i na kojoj nema viđenijih kadrova DPS-a koji su u prošlosti pokrivali čelne funkcije u mjesnim zajednicama.

Da DPS-ova stara garnitura bojkotuje listu koju je po svom nahođenju pravio Vuković, dokazuje i podatak da su na preksinošnjoj promociji bila prisutna samo 22 koordinatora od oko 70 koliko ih DPS ima u Glavnom gradu.

Pomenuti koordinatori su odbili da rade na terenu za Vukovićevu privatnu listu, što samo ilustruje kako DPS užasno stoji na  terenu uoči lokalnih izbora 23. oktobra.

Kako bi sakrio fijasko na terenu i bojkot viđenijih aktivista koji su minule dvije decenije sprovodili „terensko prepoznavanje“ građana Podgorice, Vuković se i povukao u Call centar iz kojeg radi kampanju.

5 Comments
 1. Komita komentariše

  Ćuti bre, lažovčine jedne. Više vjerujem svojim očima no vama vala, a bio sam tamo. Ima da vas otrese, to vam je zagarantovano.

  1. Felacio MNE komentariše

   Oće,kako ne.O Qurčevu danu.
   Je li tvoja baba zaslužna za talijanski povik E viva Montenegro!
   Vele stari cetinjani da je to Talijan vikao lad je jedna oporavila felacio .

 2. Duka bazuka komentariše

  OVIZI VISOKI DELIJA ODAZAD’ BIJAŠE OD ONIJA LOPVČINA ŠTO IGRAHU CRNOGORKO NA TRG ??!!! OJHA LJILJO – OJHA MOMO !!! SAD BI SINOVI DA KALAPE….

 3. Harvi Kejtl komentariše

  Ne laže BORBA komito nego si ti gov.o ko i ćale ti i svi tvoji pretci raspali

 4. Ozad Furundžić komentariše

  Je li ovo izanj ono bivšega ministra poljske privrede? Te je bilo u onu politehničku Milovu Vladu?
  Ono kad su svi polećeli da naprave kontru DFu?
  I Aleksa bio na prvi sastanak,pa ga potlje promijenio onaj stari, Veljo Kaluđerović….Da,da, svi su bili, a ovo ministar biće?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.