Rakočević: Opasnost po Crnu Goru je veliko-srpski projekat, a ne srpstvo

3

Priča o dva nacionalistička ekstrema je državno neodgovorna podvala, a  Crnoj Gori ne prijeti opasnost od srpstva, niti od crnogorstva, već od veliko-srpskog projekta, smatra  član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević,

-To je jedina opasnost po našu državu. Podlost je nazivati građane, koji se protive etničkom inženjeringu po mjeri “srpskog sveta”, ekstremistima, kada oni ne traže ništa do da zaštite svoju evropsku i građansku budućnost i svoju državu, ne tražeći ništa tuđe.

Crna Gora je uspjela da se odbrani od prvog napada etničkog prekrajanja od strane trenutne Vlade. Vodićemo dijalog u Odboru za izbornu reformu, ali samo do granice poslije koje se ugrožavaju nacionalni interesi- poručio je Rakočević.

3 Comments
 1. Onako usput komentariše

  “Vodićemo dijalog u Odboru za izbornu reformu, ali samo do granice poslije koje se ugrožavaju nacionalni (nije zavrsena recenica , vjerovatno fapi rijec “interesi”)”

  Posto znamo o kakvim gnjidami i femagozima se radi , vjerovatno za ovog i DPS granica je zapravo 1 covjek koji dobije drzavljanstvo.Takvi su svi njihovi dijalozi.Sve ce biti po mome ili dijaloga nece biti…

 2. Wv komentariše

  Ne damo državljanstva – besplatno!
  Onima koji plate, može!

  2
  3
 3. Kontra revolucija komentariše

  Gle, a velikodukljanski projekat je bio ok ?.
  Ustašoidi montenegrini se plaše Srba !.
  A jadi, pa šta ste bili pre 30 godina ?.
  Šta su vam preci bili, izdajice roda svoga ?.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.