Raičević: Izjaviti da Andrija Mandić u drugom krugu ne može pobijediti je apsolutni kretenizam

3

Poslanik Pokreta za promjene i Demokratskog fronta Vladan Raičević kazao je da je apsolutni kretenizam inspirisan taktikom koja se kreira van Crne Gore u vremenu sveukupnog urušavanja DPS-a, izjaviti da gospodin Mandić, koji će sigurno biti učesnik drugog kruga predsjedničkih izbora, nema velike šanse da ostvari pobjedu nad političkim rivalom.

„Takođe, svi oni “Srbi” pored Andrije koji će se kandidovati (jer im je tako naredjeno-plaćeno), potvrdjuju ovu tezu i paniku štetočina koje nijesu dozvolile da se izborna volja gradjana iz 2020. institucionalizuje. Možete se izuti, odmoriti, pa i plakati – da ne kažem nešto grublje, ali nećete ovaj put uspjeti! Došlo je vrijeme da se suočite sa pravdom, a Andrija Mandić je budući predsjednik države“, napisao je Raičević.

3 Comments
 1. Rogan Goranović komentariše

  Nažalost, svako ko imalo bolje prati politiku u CG je siguran da Andrija Mandić ne može dobiti Rastočkog mafijaša. Hoćete li odgovarati ukoliko Rastočanin pobjedi u drugom krugu? Ko će za taj poraz Mandića sve od vas snosit odgovornost?

  1. Petar Petrovic komentariše

   Tako je treba Eskobar da bude predsednik

 2. Sana komentariše

  Kreteni bolesni .
  Andrija ce biti predsjednik ,a neka pocrkaju hijene po C.Gori .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.