Radunović: Svaki stručnjak iz DF, koji je pokazao dobre rezultate je na tom mjestu zahvaljujući pobjedi na izborima 30. avgusta

1

Nakon što je potpredsjednik Vlade Raško Konjević kazao da DF pregovara o podršci dvotrećinskoj većini, a zauzvrat traži da zadrži funkcije po dubini, frontovci odbacuju te navode uz ocjenu da SDP želi da stvori dodatni jaz među opozicijom.

Ko je vlast, a ko opozicija i da li postoje dogovori iza kulisa, pitanje je koje se nametnulo nakon izjave potpredsjednika Vlade Raška Konjevića da se Demokratski front „nudi“ da bude dio dvotrećinske većine u Skupštini u zamjenu da zadrže pojedine funkcije „po dubini“. No, iz DF-a odbacuju ove navode, te ističu da iza izjave Konjevića stoji loša namjera.

„Potpuno jasna politika SDP, koja pokušava da stvori što veći jaz među partijama pobjednicama 30. avgusta i onemogući bilo kakav vid saradnje partija ubudućnosti, a omogući njima da sa dva poslanika i minornom podrškom sprovode svoju šovinističku i social-nacionalističku politiku“, ističe poslanik DF-a Slaven Radunović.

Ipak, Radunović potcrtava kako nema 2/3 većine u parlamentu bez Demokratskog fronta, koji je, kaže, i ranije najavio podršku za imenovanja u pravosuđu, ali, kako navodi, tek nakon jasne provjere, kako bi se izbjeglo pravljenje partijskih sudova i tužilaštva.

„S druge strane, priča o dubini i širini, svaki stručnjak iz DF, koji je pokazao dobre rezultate je na tom mjestu zahvaljujući pobjedi na izborima 30. avgusta i on odražava volju građana Crne Gore, koji su učestvovali na izborima. Svaki SDP-ovac ili DPS-ovac koji uđe po dubini je tu protivno izbornoj volji građana“, ocijenio je Radunović.

1 Comment
  1. Eviva komentariše

    A vi ste puni strucnjaka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.