Radmila Petrović: Ne kajem se što smo bili eksponenti DPS-a

6

Predsjednica Upravnog odbora ženskog rukometnog kluba Budućnost, Radmila Miljanić Petrović, kazala je, gostujući na Javnom servisu da smatra da nije ništa loše što je kao sportista bila na listi DPS-a i davala podršku ovoj partiji.

Bila sam akter svih tih događaja, i ni u jednom momentu se ne kajem. To su ljudi koji su nam uvijek pružali podršku i koji su vjerovali u nas. Nisam političar, ali prosto, kao što su oni nama davali podršku i mi smo osjetili potrebu da treba njima da damo podršku. Uzajamno smo se podržavali. Ne mislim da je to išta loše”, odgovorila je Petrović na konstataciju novinara RTCG da su ŽRK Budućnost i ženska rukometna reprezentacija Crne Gore u vrijeme dok je ona igrala važili za eksponente DPS-a.

Kada je uslijedilo potpitanje novinara da li to znači da je za nju znak jednakosti između partije i države, Petrovićeva je odgovorila: „Ne bih sad o tome”.

Dio intervjua je „tvitovala“ teniserka Danka Kovinić, Hercegnovljanka koja se našla na listi DPS-a za izbore u Podgorici.

6 Comments
 1. др komentariše

  Za ove „sportiste“ se može samo reći fuj. Igeali su i igraće kao mečke na povocu za gazdu, za nešto para. Mozga i sopstvenog nikad nisu imali.

 2. Jakov komentariše

  Ciganke. Pi

 3. LJUBO komentariše

  To ti je kao da si 1944 g otisla u baliste , ustase i handzarce

 4. Q komentariše

  Tvoje pravo da kao sportista podržavas onoga ko ti je onemogučio da imaš ligu u rukometi a za uzvrat ti dao pare da ga podržavas.

 5. Harvi Kejtl komentariše

  Pih po 100 puta

 6. Mitar komentariše

  Da,radmila.Oni su vas pomsgali parama opljačkanim od nas,građana ove države,parama od šverca kokaina i cigara,od „uspješnih privatizacija“.I nije vam bilo loše,kažeš.Kakvo sebično razmišljanje jedne mlade žene?.Zato ne gledam žrk,jer ste filijala okg drpsa,i ostajete uz njih.Hoćete li ih posjećivati u spužu?
  Blago nama za radmilu,joku i njima slične.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.