Putin potpisao zakon: U Rusiji zabranjena LGBT propaganda, pedofilija i promjena pola!

1

Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je zakon koji se odnosi na internet, medije, knjige, audiovizuelne servise, kinematografiju i reklame.

U skladu sa osnovnim zakonom se širi broj zabranjenih informacija koje se mogu plasirati djeci, kao što su propaganda i demonstracija netradicionalnih seksualnih odnosa i (ili) koje ukazuju na prednost tih odnosa, kao i informacija koje mogu izazvati želju djece da promijene pol. Uvodi se nova podjela pojmova kako bi se razjasnila značenja „demonstracija“ i „propaganda“.

Uvode se obavezna pretplata i dodatna tehnička sredstva za zaštitu pristupa u televizijskom i radijskom sadržaju, koji je zabranjen za djecu, kao i određivanje uzrasta u reklamnim materijalima tog sadržaja.

Osim toga, šire se zahtevi prema reklamama, koje ne smiju da sadrže informaciju koja demonstrira netradicionalne seksualne odnose ili ukazuju na prednost tih odnosa.

Zakonom se zabranjuje propaganda netradicionalnih seksualnih odnosa i ukazivanje na prednosti tih odnosa, kao i propaganda pedofilije među Rusima, kako među odraslim tako i među maloljetnim.

(Sputnjik)

1 Comment
  1. Milutin komentariše

    Ovaj primer treba da slede i ostale zemlje u evropi a pogotovo pravoslavne kao što su budari rumuni srbi makedonci i grci.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.