Premijer Krivokapić čestitao Dan državnosti Srbije

2

Predsjednik Vlade Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić uputio je najsrdačnije čestitke, povodom 15. februara – Dana državnosti Republike Srbije, predsjednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić i građanima Srbije.

„Uvjeren sam da će odnosi naše dvije tradicionalno bliske i prijateljske zemlje biti dodatno osnaženi kroz zajedničko angažovanje na intenziviranju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja. Inicijativniji i dinamičniji pristup jačanju dijaloga u atmosferi međusobnog povjerenja, razumijevanja i dobrosusjedstva bio bi samo na dobrobit naših država, ali i regiona u cjelini, istakao je on.

Naša zajednička vanjskopolitička opredjeljenja, regionalna saradnja i evropska integracija, obavezuju nas da nastavimo intenzivno da radimo na reformskim procesima. Raduje me činjenica da se naša ekonomska i infrastrukturna saradnja održala u vremenu finansijske neizvjesnosti i siguran sam da postoji prostor da je dodatno ojačamo, poručio je Krivokapić.

Nadam da ćemo uspješno prebroditi sve izazove koji stoje pred nama u teškim trenucima kroz koje svi prolazimo zbog zdravstvene krize izazvane pandemijom virusa COVID-19“, navodi se u čestitki premijera Krivokapića.

2 Comments
  1. Bajes komentariše

    Smece ljudsko, cak i kad cestita dan drzavnosti, lik pominje Brisel i evropske integracije. I naravno izbjegava da cestita Vucicu i da pomene da ambasador Srbije je jos uvijek persona non gratta. ZASTIDJE.

  2. Milica komentariše

    Dobro je kad i ovo nije tajno pa posle da se pravda da nije cestitao

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.