Pregovori sa Votfordom: Partizan želi Stuparevića

0

Bivši član PSŽ-a Žan Kristof Bajbek je kuburio sa povredama, trener Partizana Aleksandar Stanojević se u špicu najviše oslanjao na mađarskog reprezentativca Filipa Holendera, rupu je popunjavao i Japanac Takuma Asano, supertalentovani Nikola Štulić je nagovijestio veliki potencijal.

Međutim, jasno je da će čelnici i članovi stručnog štaba srpskog vicešampiona pokušati da do kraja prelaznog roka anagažuju proverenog špica. O tome je nekoliko puta pričao i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević.

Pominju se stranci, ali Novosti u današnjem izdanju pišu da je na meti crno-bijelih nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i član Voždovca Filip Stuparević.

Isti list navodi da je Partizan u pregovorima sa Votfordom o pozajmici snažnog centarfora, koji se prije dvije godine preselio na Ostrvo u transferu teškom 2,5 miliona evra.

O interesovanju Partizana za Filipa Stuparevića bilo je riječi i prošlog ljeta, ali do transfera nije došlo.

Jasno je da je Stupareviću potreban klub kako bi rehabilitovao karijeru i ponovo nagovijestio veliki potencijal. Srbin rođen 2000. godine ove sezone nije odigrao takmičarski meč za Stršljenove. Prije toga je bio na pozajmicama u češkom Pribramu i naposletku Voždovcu.

Na devet utakmica u Češkoj nije uspio da zatrese mrežu, solidan utisak ostavio je igrajući za drugi tim Pribrama, pošto je na tri meča dva puta zatresao mrežu rivala.

Kasnije se mučio i na pozajmici u Voždovcu, ali povoljna okolnost za Stuparevića je činjenica da bi imao status bonus igrača.

Mladi napadač je pod ugovorom sa Votfordom do 2023. godine, ali gledajući dosadašnji učinak djeluje da u redovima člana Čempionšipa gubi vrijeme. Partizan je spreman da mu ponudi ruku povjerenja, ali…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.